Ünlü CEO Bitcoin rallisinin bu tarihe kadar süreceğini açıkladı - İşte nedeni
Ünlü CEO Bitcoin rallisinin bu tarihe kadar süreceğini açıkladı - İşte nedeni

Ünlü CEO Bitcoin rallisinin bu tarihe kadar süreceğini açıkladı – İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yönetimi firması Galaxy Digital’in CEO’su, Bitcoin’in boğa piyasasının henüz bitmediğini söylüyor.

Bitcoin daha da yükselecek

Alpha Trader podcast’iyle ilgili bir röportajda Mike Novogratz, büyük bankalar Bitcoin alanına girerken BTC’nin önümüzdeki 22 ay içinde yükselmeye hazır olduğunu söyledi.

“Tepenin üstündeyiz. Bunun ağ etkisi gerçekten yükseliyor. Gerçekten ikna olduğum şey, büyük kurumlar için benimseme döngüsünün gerçekten çok erken olduğu. Henüz büyük bankaların teklifleriyle çıktığını görmediniz. Kesinlikle söyleyeyim, geliyorlar. Bitcoin bu yıl daha yüksek seviyelere ulaşmaz ise ve sonraki yıl daha yüksek seviyelere gelmezse gerçekten şaşıracağım. “

Temel faktörler

Bitcoin uzun vadede yükselişine devam ederken, Galaxy Digital yöneticisi, önde gelen kripto varlığının büyümesini sağlayan temel faktörleri vurguluyor.

“Covid, sabit varlıkların makro zeminiyle her şeyi değiştirdi ve Bitcoin o kadar iyi gelişti ki, benimseme eğrisini hızlandıran zor bir varlık olarak yaratıldı. Paul Tudor Jones ona baktı ve “Vay canına, bu gerçekten zor bir varlık olarak çalışıyor” dedi. Dolar dışında bugüne kadarki en büyük dağıtılmış varlık ve bu nedenle, neden önemli olduğunun hikayesini anlatmaya devam eden bu topluluk oluşturmaya sahipsiniz.”

Novogratz ayrıca Galaxy Digital’in kripto portföyünün mevcut yapısını da ortaya koyuyor.

“Şu anda, muhtemelen %70 Bitcoin,%25 Ethereum (ETH) ve %5 DeFi (merkezi olmayan finans) durumundayız. Bu bana doğru riske ve volatiliteye uyarlanmış portföy hakkında bir his veriyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin