Ünlü analist 2020’ye kadar Bitcoin’in piyasa değerinin ulaşacağı rakamı açıkladı
Ünlü analist 2020’ye kadar Bitcoin’in piyasa değerinin ulaşacağı rakamı açıkladı

Ünlü CEO 2022’ye kadar Bitcoin’in piyasa değerinin ulaşacağı rakamı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockstream’den Adam Back’in boğa tahminleri, Bitcoin’in piyasa değerinin önümüzdeki iki yıl içinde önemli bir artış göreceğini gösteriyor.

Blockstream CEO’su Adam Back, Bitcoin’in iki yıl içinde 1 trilyon dolarlık bir piyasa değeri göreceğine inanıyor. Bu rakam için 5 yıllık bir sürenin muhafazakar bir süre olduğunu öne sürüyor.

Back, yatırım danışmanlığı firması Ark’da analist olan kripto para birimi danışmanı Yassine Elmandjra tarafından hazırlanan bir rapora yanıt olarak, Bitcoin’in iki yıl içinde piyasa değerinde önemli ölçüde büyüme olasılığı hakkında boğa odaklı yorum yaptı.

Bitcoin’in piyasa değerinin büyümesi için yükseliş tahmini

Piyasa değerinin 1 trilyon ABD Dolarına ulaşması için Bitcoin’in % 400 gibi etkileyici bir artış göstermesi gerekiyor. Elmandjra’nın raporuna göre Bitcoin, bir yatırım fırsatı olarak cazip statüsü nedeniyle önemli bir büyüme yaşamaya devam ediyor.

Bu tahminler kripto para birimi için olumlu tahminlerin tek örneği değil. Endüstriyle ilişkili volatilite nedeniyle tahminlerle ilgili hala bir ihtiyat havası hakim olsa da, Bitcoin savunucuları şu anda yükseliş yaklaşımı sergiliyor gibi görünüyor. Özellikle küresel ekonominin çalkantılı durumu göz önüne alındığında durum artış gerçekleşecekmiş gibi görünüyor.

Bazı analistler, Bitcoin’in zayıflayan dolar ile ters korelasyonu göz önüne alındığında, kripto para piyasasının yıl sonuna kadar yükseleceğini öne sürüyor. Diğer analistler ise yakın gelecekte olası bir artışa işaret eden tarihi veri noktaları nedeniyle dijital varlığın patlama yapayacağına inanıyor.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bizi Takip Edin