Ünlü borsa Shiba Inu rezervlerinin %20'sine sahip olduğunu açıkladı!
Ünlü borsa Shiba Inu rezervlerinin %20'sine sahip olduğunu açıkladı!

Ünlü borsa Shiba Inu rezervinin %20’sine sahip olduğunu açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun (SHIB), Crypto.com kullanıcılarının en büyük ikinci holdingi olduğu ortaya çıktı. Kripto borsası son olarak SHIB’nin borsada tutulan kullanıcı fonlarının yüzde 20’sini oluşturduğunu gösteren rezervinin yeni ayrıntılarını paylaştı.

Bu, borsa tarafından tutulan SHIB’nin değerini paylaştı önde gelen borsa Crypto.com’un 2,7 milyar doların üzerinde token varlığına yaklaşık 540 milyon dolar olarak koydu. Bitcoin (BTC), yüzde 31,19 ile borsanın en büyük rezerv varlığı olarak ortaya çıkarken, Ether (ETH) borsa rezervinin yüzde 16,97’sini oluşturarak üçüncü sırada yerini aldı.

https://twitter.com/ShibInform/status/1591164507631804418

Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek, bir tweet’te, borsanın müşterilerin varlıklarının tam 1:1 desteğini onaylayacak olan rezervinin daha ayrıntılı dökümünü yakın zamanda açıklayacağını belirtti.

“Lütfen önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm müşteri varlıklarının tam 1:1 rezervini onaylayan tam denetlenmiş Rezerv Kanıtı’nı bekleyin”

FTX’in iflas etmesinin ardından borsa şeffaflık sözü verdi. Marszalek ayrıca kullanıcılara Crypto.com’un FTX’e maruz kalmasının 10 milyon doların altında olduğuna dair güvence verdi. Benzer bir hareketle, işlem hacmine göre en büyük borsa Binance de soğuk cüzdan adreslerini yayınladı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, piyasa katılımcılarına kripto şirketlerinde dikkat edilmesi gereken sorunlar hakkında tavsiyelerde bulundu.

Crypto.com’un devasa SHIB rezerv varlıkları, Ethereum tabanlı Dogecoin rakibi için yükselişe geçmedi. Elde edilen verilere göre SHIB’nin fiyatı son 24 saatte yüzde 3 düşerek şu anda 0,0000096 dolar civarında işlem görüyor.

Bu fiyat, bir yıl önce Ekim 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,000087 dolardan yüzde 89,1’lik bir düşüşe denk geliyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin