Ünlü Bitcoin borsası, faaliyetini 11 ülkeye genişletti
Ünlü Bitcoin borsası, faaliyetini 11 ülkeye genişletti

Ünlü Bitcoin borsası, faaliyetini 11 ülkeye genişletti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Augur (REP) tokeninin platformuna yeni eklendiğini açıklayan önde gelen Bitcoin borsası Coinbase, 11 ülkeye kriptodan kriptoya ticaret desteği ekledi ve desteklenen ülkelerini 53’e çıkardı.

Kaynak: Coinbase
Kaynak: Coinbase

Ünlü Bitcoin borsasından önemli hamle

Yeni desteklenen ülkeler arasında Hindistan, Yeni Zelanda, Güney Kore, Hong Kong, Meksika, Peru, Şili, Arjantin, Kolombiya, Endonezya ve Filipinler bulunuyo. Ekip, blog yazısında kriptodan kriptoya ticaretin popülaritesinin arttığını ve Coinbase’in açık bir finansal sistem oluşturma vizyonunun bir parçası olduğunu belirtti. Kriptolar arasındaki doğrudan ticaret giderek daha fazla yeni bir norm haline geldi ve son bir yılda dünya genelinde kripto ticareti yapmak için geleneksel bir yaklaşım getirdi. 

Milyonlarca Coinbase müşterisi artık farklı kriptolar arasında güvenli ve hızlı bir şekilde işlem yapabilir ve kriptoyu platform dışına rahatça gönderebilir. Coinbase son zamanlarda Augur (REP), Stellar Lumens (XLM), Ripple (XRP) ve diğer birkç kripto parayı platformuna ekleyerek daha fazla token listeleyeceğinin sözünü veriyor. Borsa, küresel pazara ulaşmaya odaklanıyor, ancak Binance gibi rakip borsalar da son derece iyi gidiyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin