Synthetix ve Digibyte fiyat analizi: SNX ve DGB için teknik görünüm
Synthetix ve Digibyte fiyat analizi: SNX ve DGB için teknik görünüm

Ünlü balina bu bilinmeyen altcoin’e işaret etti ve “geleceğin Yearn.Finance’ı” dedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sektörde devasa ERC20 tokenlarına sahipliği  ile tanınan bir Ethereum balinası, görece bilinmeyen bir kripto varlığının gelecek yearn.finance (YFI) olabileceğini söylüyor.

Bu altcoin’e dikkat

0x_b1 olarak bilinen trader, yAxis (YAX) ‘in rakip yearn.finance’ın merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetlerine göre şekillenirken onun değerine fırlayabileceğini söylüyor.

yAxis, pasif yatırımcıların çok az çabayla DeFi ekosisteminden maksimum getiri elde etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir meta getiri toplayıcıdır.

Protokolün merkezi olmayan otonom organizasyonu (DAO), bir temel varlıktan diğerine dönüştürme sırasında Vault odaklı para çekme ücretleri, piyasa duyarlılığı ve fiyat ve spread ücretleri gibi çeşitli faktörleri hesaba katarken en iyi getirileri belirlemekten sorumludur.

Yerel yönetim tokenı YAX’in hiçbir değeri olmaması amaçlanmıştır. Ancak, protokolün DAO’su, YAX sahiplerinin kullanıcı karlarından pay alması için oy kullanabilir.

CoinMarketCap’e göre, yazı yazılırken, yAxis’in değeri son 24 saatte yaklaşık %20 artışla 34.69 $’dan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin