featured

Ünlü analistten yeni Ethereum fiyat tahmini: Yükselişe geçmeden önce dibe vurabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski bir Ark Invest analisti olan Chris Burniske, en büyük altcoin olan Ethereum ile ilgili fiyat tahminlerini paylaştı. Daha önce yükseliş yönünde tahminler paylaşan Burniske, en yeni analizinde biraz geri adım atmış gibi görünüyor. Analist, Ethereum’un yükselmeden önce dibe vurabileceğini belirtti.

Ethereum, diğer kripto para birimleri gibi son 24 saatte %5,60 oranında düşüş yaşadı. Ancak Burniske, en gözde altcoin’in kısa bir düşüşün ardından toparlanacağı konusunda iyimser.

Düzeltme yolda olabilir

Bir kripto analisti olan Chris Burniske, ETH’nin bizi bir sonraki adımda Valhalla’ya götürmek istediğini belirtti. Valhalla mecazi olarak bir eğlence yeri anlamına gelir ve Ethereum için bir fiyat artışına işaret eder.

Ethereum

Shanghai yükseltmesinden sonra ETH/BTC kopuşunun kripto çifti için gerçekçi bir senaryo olduğunu belirtti. ETH, 15 Ocak’ta ralli yaparak 1,550 dolara yükseldi ve o zamandan beri bu bölgede işlem görüyor.

Fiyatı yükseltebilecek faktörler nedir?

Ethereum, Web3, NFT’ler ve Metaverse ile ilgili teknolojiler için en yenilikçi kripto merkezlerinden biridir. Sonuç olarak ağ, kripto topluluğu üyelerine fayda sağlayacak bazı yeni gelişmeler yayınladı. Bu yükseltmeler, Shapella yükseltmesini ve Ethereum ile ilgili birçok kariyer alanını kapsayan ETH akademik hibelerini içerir.

Shapella güncellemesi yaklaşıyor

Başarılı bir test ağının ardından Ethereum geliştirme ekibi, halka açık test ağlarına taşınan Shanghai + Cappella (Shapella) ana ağ yükseltmesini duyurdu.

Zhejiang test ağı şu anda yayında. Stake yapanlar ve diğer ETH kullanıcıları bugün Shapella’yı test edebilir. İlk uzun ömürlü test ağlarından biri olan Sepolia, 28 Şubat 2023’te yükseltmeden geçecek.

Shapella birçok ilginç özellikle birlikte gelir. ETH mutabakat katmanındaki stakerler, stake edilen token’larını geri çekebilir. Tam para çekme işlemlerine çıkış yapan doğrulayıcılar erişirken, kısmi para çekme işlemleri bakiyesi 32 ETH’nin üzerinde olan doğrulayıcılar için olacaktır.

Devam eden akademik burslar

Ethereum ağı, programda kaydedilen geçen yılki başarının ardından kullanıcılara belirli alanlarda akademik burslar sunuyor. Kriptografiden beşeri bilimlere kadar başvuranlar için yeni alanlar eklendi. Kullanıcılar, ETH protokolü, güvenliği ve uygulaması ile ilgili projeler için hibe ve satış konuşması desteği için başvurabilir.

Fiyat hareketi

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan ETH, şu anda küçük kazançlarla 1,518 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat grafiğinde, son üç gün içinde piyasadaki düşüş baskısını yansıtan art arda üç kırmızı mum oluştu. Bununla birlikte, ETH hâlâ 50 günlük ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) üzerinde işlem görüyor. Bu da fiyatın yükselişe devam edebileceği anlamına gelmektedir.

ETH, 1,510,94 dolarda bulunan destek noktasını aşağı yönlü kırarsa düşüş derinleşebilir. Bununla birlikte yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini takip etmesi oldukça önemlidir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin