Alım baskısı zirve yaptı! Bitcoin fiyatı rekora mı koşuyor?
Alım baskısı zirve yaptı! Bitcoin fiyatı rekora mı koşuyor?

Ünlü analistten umutları yeşerten Bitcoin tahmini: “Çok güçlü bir yükseliş sinyali var!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayının başında aniden 10.000 dolara yükselen Bitcoin fiyatı, 10.200 doları da aşarak yatırımcılara umut verse de bu macera sadece bir gün sürmüştü. Bu esnada BitMEX’te 123 milyon dolarlık short pozisyonu bir saat içerisinde tasfiye oldu.

Sonrasında birkaç kez daha bu seviyeyi zorlayan BTC yine başarılı olamadı. 10.000 dolar ile adeta vals eden kripto para için bu ay çok büyük düşüşlere sahne olmasa da 10.000 dolar savaşının nispeten soğuduğu bir ay olarak kayıtlara geçti.

Eric Thies: “Bitcoin makro yükseliş trendini sürdürüyor.”

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan dünyaca ünlü analist Eric Thies, bu soğuyan havaya karşın Bitcoin’in makro yükseliş trendinde kaldığını savunuyor.

29 Haziran’da aşağıdaki grafiği paylaşan Thies, haziran ayının mayıs ayından daha yüksek bir mumda kapanabileceğini gösteren trend gücünü ifade etti. Analist, temmuz ayında açık yeşil olması gereken geleneksel “Heikin Ashi” tabanlı trend okumasının yukarı doğru güçlü bir devamı işaret ettiğini de sözlerine ekledi.

bitcoin, bitcoin dolar, bitcoin kaç dolar, bitcoin ne kadar, bitcoin yorum, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analiz, yorum, tahmin, bitcoin grafiği, bitcoin fiyatı

Thies’in son analizi, iki uzun vadeli boğa teknik sinyalinin yakında gerçekleşeceğini kaydetmesinden kısa bir süre sonra geldi.

Bir aylık Chaikin Para Akışı ve Stokastik RSI göstergelerinin “10 bin doların altında Bitcoin satın alma zamanınızın sınırlı olduğunu” öne sürdüğünü belirten analiste göre göstergeler, BTC’nin son satın alma eğiliminin 2016-2017 boğa koşusundan öncekinde olduğu gibi göründüğünü iddia etti.

bitcoin, bitcoin dolar, bitcoin kaç dolar, bitcoin ne kadar, bitcoin yorum, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analiz, yorum, tahmin, bitcoin grafiği, bitcoin fiyatı

Bu arada koronavirüste ikinci dalga altını yeni bir rekora taşıyor gibi görünüyor. Peki bu Bitcoin fiyatını nasıl etkileyecek? Yanıtı haberimizde.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin