Ünlü analistten kritik Ethereum tahmini!
Ünlü analistten kritik Ethereum tahmini! "Bu seviyeler çok yakında gelecek!"

Ünlü analistten kritik Ethereum tahmini! “Bu seviyeler çok yakında gelecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum’un liderliğinde kripto pazarında ciddi toparlanma hareketleri görülmeye başladı. Piyasa değeri açısından en büyük ikinci kripto olan ETH, büyük bir yükseliş momentumu yakaladı ve bazı güç belirtileri göstermeye başlıyor. ETH ayrıca yakın zamanda 1.281 dolarlık direnci kırdı ve bu da kripto analisti Altcoin Sherpa’nın ETH için önemli bir dalgalanma öngörmesine neden oldu. Twitter’da Altcoin Sherpa ismiyle tanın ünlü analist, ETH için büyük bir rallinin yakın olduğunu belirtti.

“Önümüzdeki haftalarda 1.700 – 1.900 dolar seviyelerine ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Bence bu bir makro geri dönüşü değil, sadece başka bir ayı piyasası rallisi. Üstel hareketli ortalamalar, Mart ayının sonundan bu yana ilk kez dört saatlik grafikte yükselişe geçti.”

ETH ralliye hazır mı?

CoinMarketCap’e göre Ethereum, son 24 saatte fiyatta %7,14’lük bir artışın ardından şu anda 1.534 dolardan işlem görüyor. Altcoin Sherpa’nın görüşleri doğru çıkarsa ETH için potansiyel artış neredeyse %40’tır.

Ayrıca, ETH/BTC çiftinin, altcoinler için çok iyi olabilecek ani direncini yok ettiği gerçeğine de dikkat çekti. ETH/BTC çifti için bu yükseliş eğilimi, alternatif para birimlerinin büyük olasılıkla Bitcoin’den daha iyi performans göstermek üzere olduğunu gösterebilir.

Ethereum geçen hafta yaklaşık %40,64 arttı. Altcoinin 24 saatlik işlem hacmi de yaklaşık %63,01 artarak şu anda 30.613.280,885 dolar seviyesinde bulunuyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin