Ünlü analistten kısa vadeli Bitcon fiyat tahmini! Şimdi satın alma zamanı mı?
Ünlü analistten kısa vadeli Bitcon fiyat tahmini! Şimdi satın alma zamanı mı?

Ünlü analistten kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini! Şimdi satın alma zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 18 Haziran itibariyle, dünyanın en büyük dijital para birimi Bitcoin’in fiyatı yaklaşık 17.622 dolara düştü. O zamandan beri, bu fiyatın varlık için dip noktası olup olmayacağına dair birkaç konuşma yapıldı.

CryptoQuant’tan bir dijital para birimi analisti, yakın gelecekte Bitcoin’in olası fiyatıyla ilgili tahminlerini paylaştı. CryptoQuant, tanınan bir dijital para kaynağı platformudur. Analiste göre, 17.622 dolarlık fiyat işareti, Bitcoin’in dip seviyesi olmayabilir. Ancak bu varsayım, şu anki seviye göz önüne alındığında çok sağlam değil.

Kripto piyasasına genel bakış

Pek çok yatırımcı, Bitcoin fiyat hareketinin izleyeceği yolu merak ediyor. Birkaç analist, Bitcoin’in hâlâ 20 bin dolardan daha düşük bir fiyat işaretine ulaşma olasılığını belirtiyor.

Senaryo, birkaç dijital para birimi sahibinin varlıklarını satmasına neden oldu. Ayrıca, şimdiye kadar, bazı büyük kripto firmaları, piyasanın düşüş eğilimi nedeniyle bazı zor kararlar aldı. Bu kripto firmalarının dikkate değer bir örneği Vauld’dur.

Analysts Predicts Bitcoin Will Plunge Shortly But Suggest Buy Bitcoin

Raporlara göre, kripto kredi platformu para çekme işlemlerini askıya almak ve çalışan sayısını azaltmak zorunda kaldı.

Muhtemel BTC fiyatı

Kripto para kaynak platformu analisti Tomáš Hančar, tahmininin olasılığını açıkladı. Ona göre, LTH SORP 20 günlük grafik SMA, Bitcoin’in bu alt fiyat işaretine ulaşması için 1/3 şans öngörüyor. Yukarıda sunulan göstergenin (SMA) açıklaması, 20 günlük Basit Hareketli Ortalama grafiğinin kısaltmasıdır. Bu, LTH SOPR’yi (Uzun Vadeli Sahiplerin Harcanan Çıktı Kâr Oranı) temsil eder.

Verilere göre, elde edilen oran üç aya kadar bir süredir tarafsız seviyesinin altında kalmıştır. Analist, kullandığı göstergenin 20 günlük fikrinin işlevini daha da açıkladı. 20 günlük gösterge fikrinin uygun standart çizgileri aktarmak için olduğunu belirtti.

Bitcoin satın alma zamanı mı?

Analysts Predicts Bitcoin Will Plunge Shortly But Suggest Buy Bitcoin

Bu analizden sonra Tomáš Hančar, BTC alımının şimdi başlaması gerektiği sonucuna vardı. Bunun nedeni, kısa bir süre sonra güçlü bir sıçrama olacak. Ancak bilinmesi gereken bir dezavantaj bulunduğunu da belirtti. Bu, dijital tokenin 20 bin dolarlık fiyat işaretinin altına düşme olasılığıdır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin