XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor
XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor

Ünlü analistten efsanevi Ripple (XRP) tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para birimi analisti MagicPoopCannon’a göre, Ripple (XRP) kripto para birimi piyasasında en çok yükselen grafiklerden birine sahip görünüyor. TradingView’e yüklenen son bir yayınında analist, “XRP, insanların bildiği en büyük yükseliş kanallarından birinde!” dedi.

MagicPoopCannon: “Ripple (XRP) insanlık tarihinin bildiği en büyük boğa kanalında.”

Geçen yıl boyunca, kripto para birimlerinin çoğu ayı piyasasındaydı. Fiyatları 2018’in başında veya 2017’nin sonunda fırladı ve ardından yıl boyunca düşmeye başladı. Her ne kadar Bitcoin (BTC) kaybettiği fiyatın bir kısmının geri kazanmayı başardıysa da diğer birçok dijital para birimlerinin bunu yapması mümkün değildi. XRP, 0,3 dolarlık seviyeye yakın sabit bir şekilde çalışmaya devam eden bu kripto para birimlerinden biri.

Analist tarafından birkaç gün önce yapılan teknik bir analizde bildirildiği gibi, XRP grafiklerini Bitcoin veya diğer altcoin’ler gibi işlem görmediği için eleştiren birkaç kişi var. Yine de analist, 2017’de XRP’nin pazardaki en iyi performans gösteren kripto varlığı olduğunu söyledi. Buna ek olarak analist, XRP’nin açıkça büyük bir yükseliş kanalında olduğunu ve bu durumun şimdiye kadar gördüğü en boğa teknik grafiklerinden biri olduğunu söyledi.

Analist Ripple (XRP) için ayı piyasasının son bulacağını düşünüyor

Analist XRP ve şu anki eğilimi hakkında şöyle yorum yaptı:

Dolayısıyla, şüphesiz, XRP insanların bildiği en büyük yükseliş kanallarından birinde. Şimdi, bu kanalı tutmaya devam edip etmeyeceği, kimsenin tahmin edebileceği bir durum değil.

Analist açıklamalarına, XRP’nin “büyük olasılıkla şu anda büyük bir indirim döneminde olduğunu” ve kripto para biriminin yükseliş kanalının tabanını tutması ve yakın gelecekte daha da yükselmeye başlaması gerektiğini söyleyerek devam etti. Yine de fiyat aniden bu seviyelerden fırlayabilse de analist XRP’nin kanalı kırıp daraltabileceğini itiraf etti:

Bu yükseliş kanalının onaylı bir dökümünü görene kadar, buradan en muhtemel teknik yönün yukarı olduğuna inanıyorum. Eğer XRP bu kanalı elinde tutabiliyorsa, XRP için ayı piyasası son ermiş demektir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin