Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler
Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler

Ünlü analistten Cardano yatırımcılarına önemli uyarı! Çöküş kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son dönemde durgun bir havaya bürünürken bazı altcoin’lerin oldukça iyi performans gösterdiği görülüyor. Cardano (ADA) bu ayrışan performanslar arasında başı çekmeye devam ediyor.

Cardano (ADA) bu yıl olağanüstü bir performans gösteriyor

Kripto araştırma firması Messari’den elde edilen veriler, önde gelen altcoin’in yıl başından bu yana %150 iyileştiğini gösteriyor. Bu, neredeyse en iyi 50 kripto para biriminden çok daha iyi bir performans anlamına geliyor.

Ancak ünlü bir trader ADA’nın performansının uzun süre dayanmayacağını düşünüyor. Trader, Cardano’nun 2019 zirvesindeyken gösterdiği düşüş sinyalinin tekrar oluştuğunu gösteren bir grafik paylaştı.

Cold Blooded Shiller isimli trader, Cardano’nun Bitcoin karşısındaki performansının düşüş eğilimi gösterdiğini belirtti. Analistin göstergesi daha düşük seyrederken fiyat daha yüksek seyrediyor ve altta yatan zayıflık açıkça görülüyor.

Bitcoin ile ADA arasında yüksek korelasyon söz konusu

Oluşan ıraksama, ADA’nın 2019 ikinci çeyreğinden dördüncü çeyreğine kadar Bitcoin’e karşı %75 düşmesinden önce oluştuğu için özellikle önemli görülüyor.

ADA’nın son dönemdeli iyi performansının, büyük ölçüde varlığın temel dayanaklarına bağlı olduğu ifade ediliyor. Bu yazının yazıldığı tarihte Cardano Blockchain, “Shelly” yükseltmesinden geçiyor.

Bazı açılardan, ADA’nın fiyat kaderi Bitcoin’inkiyle bağlantılı. Coin Metrics verileri iki kripto para biriminin 180 günlük çerçevede pozitif 0,84 korelasyona sahip olduğunu gösteriyor.

Bu arada Bitcoin grafiğinde kritik bir konsolidasyon fraktalı açığa çıktı. ADA fiyatı da etkilenebilir. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin