Ethereum'daki en büyük ponzi planı’nın cüzdanı boşaltıldı!
Ethereum'daki en büyük ponzi planı’nın cüzdanı boşaltıldı!

Ünlü analistlere göre, Ethereum’un bu hafta test edebileceği seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) fiyatı düşüş bölgesinde kaldı ve hatta 180 dolarlık destek alanını ABD doları karşısında test etti.
  • Fiyat şu an daha yüksek bir düzeltme gösteriyor, ancak 192 dolar ve 195 dolar civarında engellerle karşı karşıya.
  • 4 saatlik ETH/USD grafiğinde 192 dolar civarında direnç gösteren önemli bir düşüş trendi çizgisi var (Kraken üzerinden veri akışı).
  • Analistlere göre, 192 dolar ve 195 doların üzerinde bir yükseliş, yakın vadede güçlü bir toparlanma tetikleyebilir.

Ethereum fiyat şu anda ABD doları ve Bitcoin karşsında güçlü bir direnç ile karşı karşıya. Analistlere göre ETH, 200 doların üzerinde bir günlük kapanışa kadar daha fazla olumsuzluk riski altında.

Ethereum’un haftalık fiyat analizi

Geçtiğimiz hafta, ETH’de 210 doların altında düşüş hareketi gördük ve ABD dolarına karşı 200 dolarlık destek sağlandı. Ayrıca, fiyat 200 dolar seviyesinin altına ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saat) altına düştü. Ek olarak, Bitcoin’de 10.000 doların altında düşüş hareketi ve XRP’de 0,29 doların altında kayıp yaşandı. Şu anda, piyasa daha yüksek bir düzeltme gösteriyor, ancak 192 dolar ve 195 dolar seviyelerine yakın ETH gibi birçok engelle karşı karşıya.

Ethereum fiyatı son zamanlarda 180 dolara kadar düştü ve şu an daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Fiyat son düşüşün %50 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde yükseldi, 180 dolardan 204 dolara yükseldi. Bununla birlikte, yukarı yönlü hareket 195 dolarlık direnç alanı ile kapatıldı. Ayrıca, son zamanlarda görülen %61,8 Fib geri çekilme seviyesi direnç gösterdi. 192 dolar ve 195 dolar civarında güçlü bir direnç oluşuyor gibi görünüyor. Daha da önemlisi, 4 saatlik ETH/USD grafiği üzerinde 192 dolara yakın direnç gösteren önemli bir düşüş trendi çizgisi var.

Analistlere göre Ethereum (ETH)’un bu hafta göreceği seviyeler

Analistlere göre, ana direniş 198 dolar ve 200 dolar seviyelerine yakın. 100 basit hareketli ortalama (4 saat) 200 dolar seviyesine yakın bir konumda. Bu nedenle analistlere göre, 200 dolar seviyesinin üzerinde bir yükseliş, güçlü bir toparlanmaya neden olabilir. Diğer taraftan analistlere göre, 195 dolar veya 198 doların üzerinde bir mola verilmezse, fiyatın düşmeye devam etmesi olası. Hemen bir destek 185 dolar seviyesine yakın.

Ethereum Fiyat Analizi ETH Tablosu

Bununla birlikte analistlere göre, asıl destek, 180 dolar seviyesinin yakınında, bunun altında yakın vadede keskin bir düşüş riski var. Yukarıdaki tablo, Ethereum fiyatının 192 dolar seviyesindeki kritik bir bağlantı noktasının yakınında işlem gördüğünü gösteriyor. Yukarıda bir mola varsa analistlere göre, fiyat iyi bir toparlanmaya başlayabilir. Aksi takdirde 180 doların altında başka bir düşüş dalgası olasılığı var.

  • 4 saat MACD: ETH/USD paritesi için MACD düşüş bölgesinde pozitif bir işaret göstermiyor.
  • 4 saat RSI: ETH/USD paritesi için RSI şu an 45 seviyesinin yakınında, düşüş açısı ile işlem görüyor.
  • Ana Destek Seviyesi: 180
  • Ana Direnç Seviyesi: 198 dolar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin