Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir
Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir

Ünlü analistler Bitcoin ve altcoin yatırımcılarını uyarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para analistlerinin bazıları, 2019’un başlarındaki altcoin rallisinin şimdi sona erebileceği konusunda uyarıyor.

Altcoin rallisi şimdi sona mı eriyor?

Analist Luke Martin’e göre, altcoinler BTC’nin 2 Nisan’da ani olarak 5.000 doların üzerine çıkmasına kadar Bitcoin ile birlikte sağlıklı bir oranda büyüyordu. Ancak durum değişti.

CoinMarketCap’e göre, bu noktadan itibaren Bitcoin’in altcoinler üzerindeki hakimiyeti 1 Nisan’da %50,08’den %54,52’ye yükseldi.

Hareket, yatırımcıların altcoin varlıklarının bir kısmını sattıklarını gösteriyor.

para analisti Benjamin Blunts, bunun kısa vadede alternatif kripto para birimleri için iyiye işaret etmediğine dair bir eğilim olduğunu öne sürüyor.

Diğer analist DonAlt, takipçilerinden satış zamanının olup olmadığını, altcoin pazarında mevcut bir çöküşün işareti olup olmadığını soran birçok mesaj aldığını söylüyor.

Tarihsel olarak altcoinler, Bitcoin ile güçlü bir korelasyona sahip

Altcoinler 2019’un çoğunda vahşi bir sürüş yaşadı. Pazar günü, The Rhyth Trader adlı bir kripto yatırımcısı, 2019’da Ravencoin, Binance Coin, Litecoin, Enjin Coin, Basic Attention Token ve daha fazlası dahil olmak üzere BTC’den daha iyi performans gösteren kripto paraların bir listesini hazırladı.

https://twitter.com/Rhythmtrader/status/1120005789714976770

Altcoinler, tarihsel olarak Bitcoin ile güçlü bir korelasyona sahip ve uzun vadede, BTC’nin yükselen gelgitleri tüm kripto varlıklarını kaldırma eğiliminde. Buna göre, Fundstrat analisti ve kripto boğası Tom Lee, Bitcoin ve altcoinler arasındaki korelasyondaki son düşüşün daha geniş, uzun vadeli bir kripto varlık topluluğunun daha yeni başladığının bir göstergesi olabileceğini söylüyor. 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin