Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım
Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım

Ünlü analiste göre bu iki Altcoin aya çıkacak – işte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, popüler kripto para analisti ve trader “Kaleo”, TRON (TRX) ve XRP için görünümünde boğa olduğunu söyledi.

Neden boğa

İlk olarak, XRP ile ilgili olarak, XRP’nin tüm zamanlar rekoru olan 3,84 dolar seviyesini tekrar ziyaret edecek  bir konumda olduğunu söyledi. Kaleo, ABD menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yaklaşımının fiyatı artırabilecek bir unsur olduğunu belirtiyor.

Kaleo, potansiyel fiyat patlamasını “çok sıcak” olarak adlandırdı.

Ünlü trader ayrıca, DOGE ve TRX arasındaki grafikteki benzerlikleri vurgulayarak Altcoin Tron (TRX) üzerinde yükseliş görünümünü korudu. Kaleo, Tron’un ticaret verilerine baktığında “kesinlikle dikey” hareket sergileyeceğini öngörüyor.

Ayrıca, Kaleo, BitTorrent Token (BTT)’nin de rallisine devam edeceğini belirtiyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin