Ünlü analist yatırımcıları uyardı ve Bitcoin, Ethereum ve XRP’e beklentilerini açıkladı
Ünlü analist yatırımcıları uyardı ve Bitcoin, Ethereum ve XRP’e beklentilerini açıkladı

Ünlü analist yatırımcıları uyardı ve Bitcoin, Ethereum ve XRP’de beklentilerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü analist yatırımcıları uyardı ve Bitcoin, Ethereum ve XRP’de beklentilerini açıkladı

Ünlü analist ve trader Michaël van de Poppe, yükseliş eğilimi gösteren kripto meraklılarını, Bitcoin ve kripto para piyasasının bir büyük patlama için henüz hazır olmadığı konusunda uyarıyor.

Bitcoin’de boğa tuzağı

Van de Poppe, Bitcoin’in 12.000 $’a yükselişinin büyük olasılıkla bir boğa tuzağı olduğuna inanıyor ve şöyle diyor:

“12.000 $’lık alan, bu yukarı doğru hareketi sürdürmek için aşmamız gereken çok önemli bir engel. Ancak, 11.900 ila 12.500 dolar arasındaki direnç alanına hiç hacim olmadan yaklaştığımıza göre, bu noktada bir yükseliş olacağına henüz ikna olmadım. Dolayısıyla, tüm bu yukarı doğru hareket, aslında altcoinlerini BTC ana vagonuna taşımak için satan insanlar tarafından besleniyor.”

Bitcoin konsolide olmaya devam edecek

Kripto analisti, Bitcoin’in 12.000 dolarlık ayı kalesine saygı duyduğu için konsolide olmaya devam edeceğine inanıyor.

“11.800 dolar ile 12.050 dolar arasındaki alanda bir ret bekliyorum. Bundan sonra, 11.800 doları reddettik ve daha fazla fiyat aralığına bağlı hareketler görebileceğimiz aşağı doğru bir miktar ivme elde ettik. Daha da aşağı mı iniyoruz? Emin değilim ama 10.600 $’lık alanı test edebilmemiz gerektiğini düşünüyorum. “

Ethereum

Ethereum’a gelince, Van de Poppe, önde gelen akıllı sözleşme platformunun henüz düşüş alanının dışında olmadığına inanıyor.

“Günlük zaman dilimine, ETH / USDT’ye dayanarak, 380 $ ‘dan 395 $’a doğru önemli bir direnç bölgemiz olduğunu görebiliyoruz, bu noktada bu seviyede bir atılım göreceğiz gibi görünmüyor. Sadece konsolide olduğunu görüyoruz

Bu 380 $ ile 395 $ seviyesini kırarsak, 440 $’ı test edeceğimizi düşünüyorum, ancak haftalık bir zaman dilimine dayanarak, burada bu alt bölgelerin yeniden test edilmesini sağlayan yükselen bir kama yapımız olduğunu da söyleyebiliriz.”

XRP

Kripto traderı  XRP’de de düşüş bekliyor. Van de Poppe’a göre, Ripple’ın yerel tokenı, 0,24 dolardan 0,20 dolara düşmeye hazır olduğu için potansiyel olarak değerinin %16’sından fazlasını kaybedebilir.

Ünlü analist yatırımcıları uyardı ve Bitcoin, Ethereum ve XRP’de beklentilerini açıkladı

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin