PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı
PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı

Ünlü analist, yakın zamanda XRP’yi geride bırakabilecek 3 coin’e dikkat çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tarafından desteklenen havale odaklı kripto para XRP, piyasa tablosunda zorluklarla karşılaşmaya devam ediyor. Bu, SEC’in halka bir menkul kıymet sattığı için Ripple aleyhine açtığı davadan başka hiçbir faktöre bağlı bir hareket.

Polkadot (DOT), son birkaç gün içinde devasa bir yükseliş sergiledikten sonra XRP’yi piyasa sırasının beşinci sırasına itti. Bazı kripto borsaları, XRP’yi platformlarında işlem yapabilecekleri para birimleri listesinden çıkararak Ripple’ın zararına tuz biber ekmiş oldu.

Dijital para birimi meraklıları kararlı bir şekilde SEC’i XRP’nin menkul kıymet olduğu iddiasını geri çekmeye çağırsa da, XRP’nin yakın zamanda sorunun üstesinden geleceğine dair önemli bir işaret yok.

Tedirgin edici dönemin ortasında, Michael van de Pope adlı kripto tüccarı, piyasa tablosunda daha fazla kripto paranın XRP’yi yakalayacağını söyledi.

Polkadot, dördüncü sırayı aldıktan sonra şu anda XRP beşinci sırada

Tüccar Michael van de Pope, masada XRP’yi geride bırakan diğer üç kripto para birimini görmemizin sadece an meselesi olduğunu söyledi.

Tam zamanlı tüccar, Polkadot’tan sonra Cardano, Chainlink ve Litecoin gibi şirketlerin de sıralamada XRP’yi geçeceğini öne sürdü. Bu gerçekleşirse XRP, piyasa değerine göre en büyük 8. kripto para birimi olacak.

Cardano’nun son birkaç aydaki eğilimi göz önüne alındığında, özellikle Shelley ana ağının piyasaya sürülmesinden sonra, Cardano’nun piyasa sıralamasında XRP’yi sollama potansiyeline sahip olduğuna inanmak isteyebilirsiniz.

Son 30’da Cardano, Polkadot’tan sonra ilk 10 kripto para birimi arasında bir ay içinde % 130’un üzerinde fiyat artışı ile ikinci en yüksek kazancı elde etti.

Önümüzdeki Günlerde Bitcoin’den Ne Beklemeli – Michael Van De Pope

Başka bir açıklamada, tüccar Michael van de Pope, önde gelen kripto varlık son birkaç günden bu yana 32.000 $ ‘ın üzerinde bir dengeyi korumaya devam ederken önümüzdeki birkaç gün içinde Bitcoin hakkındaki görüşlerini yayınladı.

Tüccar, Bitcoin’den yeni bir trend görmeden önce, kripto para biriminin önümüzdeki birkaç dönem için konsolide olmaya devam edeceğini söyledi.

Bu konsolidasyondan sonra Bitcoin’in karşılaşacağı bir sonraki yönü tahmin etmek için henüz erken olduğunu açıkladı. Michael, kripto para biriminin hala bir destek seviyesini koruduğunu ve gelecek için herhangi bir tahminde bulunmanın oldukça zor olduğunu belirtti.

Ancak tüccar, düşen kama formasyonu dikkate alındığında 39.000 ila 40.000 $ ‘lık bir eğilimin tekrar görülebileceğini söyledi.

Başka bir büyük yükseliş trendi beklemeden önce Bitcoin’in 36.000 ila 36.500 $ seviyesinin üzerinde kalması gerekeceğini ve şu anda kripto para birimi grafiğinin birincil noktasının daha fazla konsolidasyona işaret ettiğini sözlerine ekledi.

newslogical


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


office 2019 satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin