Ünlü analist Peter Brandt, Cardano fiyatını değerlendirdi!
Ünlü analist Peter Brandt, Cardano fiyatını değerlendirdi!

Ünlü analist Peter Brandt, Cardano (ADA) fiyatını değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tecrübeli kripto yatırımcısı Peter Brandt’e göre, Cardano yükseliş momentumunu geri kazanmak için 0,54 doların üzerine çıkmalı. Anca ADA fiyatı günlük zaman diliminde düşüş eğilimi gösteren bir teknik analiz modeli, Cardano’nun fiyatını ilk önce daha da aşağı çekmek için bir tehdit oluşturuyor.

Kripto para piyasası satış baskısı altında kalmaya devam ediyor ve piyasa uzmanları, borsalar yeni dip seviyeleri izlediği sürece düşüş eğiliminin devam edebileceğini düşünüyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ADA fiyatı hakkında yorumlarını paylaşırken ayı piyasasını önceden tahmin etmişti.

Hoskinson, hiçbir duyurunun hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini düşünüyor. Bu nedenle, protokolün gelişen teknik işlevlerine ve genişleyen topluluğa rağmen, ADA fiyatı herhangi bir çekiş kazanmak için mücadele etmeye devam edebilir.

ADA fiyatı yükselecek mi?

ADA, geçtiğimiz yıl önemli kazanımlar kaydettikten sonra 2022 yılında en yüksek fiyatı olan 3 dolardan yüzde 85,71 oranında düşüş yaşadı. Görünümü tersine çevirmek için Cardano’nun 0,54 doların üzerinde kapanması gerekiyor.

Tecrübeli yatırımcı Peter Brandt, Cardano’nun olumlu bir görünüm elde etmek için üstesinden gelmesi gereken kilit seviye hakkında fikir veriyor. ADA fiyatı 16 Haziran tarihinde en yüksek seviyesi 0,54 dolar civarındaydı. Brandt, günlük grafikte potansiyel olarak düşüş sinyali olan bir baş ve omuz formasyonunun devamına dikkat çekti.

Cardano’nun fiyatı bu yıl etkileyici olmasa da, zincir üstü analitik şirketi Santiment, 10.000 ila 100.000 ADA’ya sahip adreslerin biriktiğini ve son 30 günde 79,1 milyon token eklediğini keşfetti. 100.000 ila 10 milyon ADA tokenine sahip olan balinalar da aynı şekilde onları atmayı bıraktı. ADA, önceki güne göre %4 düşüşle 0,443 dolardan işlem görüyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin