Ünlü analist Peter Brandt açıkladı: Bitcoin için boğa sezonu ne zaman başlayacak?
Ünlü analist Peter Brandt açıkladı: Bitcoin için boğa sezonu ne zaman başlayacak?

Ünlü analist Peter Brandt açıkladı: Bitcoin için boğa sezonu ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Ünlü analist Peter Brandt, Bitcoin fiyatıyla ilgili tahminlerini yatırımcılara aktardı. Tecrübeli piyasa analisti Peter Brandt, yatırımcıalr Bitcoin fiyatında ‘bir patlama daha’ beklemeleri konusunda uyardı.

Brandt, CoinDesk TV’nin Pazartesi günü yayınlanan First Mover videosunda bu yorumu yaptı. Bitcoin fiyatının önceki boğa piyasasında oluşan yüksek seviyenin altına ilk kez düştüğünü vurguladı.

Peter Brandt konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin’deki ilginç olan şey, önceki boğa piyasasının zirvesinin altına inen bir ayı piyasamız hiç olmadı; bu ilk kez…”

Analist, Bitcoin fiyatının 18 bin dolar civarında bir desteği olduğunu kabul etse de, BTC gelecek yıla kadar herhangi bir yükselişinin olmayacağını da açıkladı.

“Bitcoin’i önümüzdeki bir buçuk yıl için sıkıcı bir pazar olarak görüyorum. Sadece 17.000 ile 23.000 dolar arasında gidip geleceğiz…”

Peter, Bitcoin piyasasının bu desteği alarak “son bir paniğe” yol açmasını bekliyor. Brandt’e göre, Bitcoin muhtemelen 13.000 dolarlık fiyat noktasında bir dip bulacak.

Bitcoin için boğa sezonu ne zaman başlayacak?

Peter Brandt’in kısa vadede düşüş görünümüne rağmen analistin, varlığın gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyelerini yaratmaya devam edeceğine inancı var. Ancak Brandt, Nisan 2021’deki zirvelerden BTC’nin tekrar yeni zirvelere ulaşmasının en az 32 ay alacağına inanıyor. Brandt’a göre, BTC için bir sonraki boğa 2023’ün sonlarında veya 2024’ün başlarında gerçekleşebilir.

Bitcoin için makroekonomik kaygılar nedeniyle yılın büyük bölümünde hisse senetleri ve altınla ilişkisinde artış yaşandı. Brandt varlığın sonunda diğer pazarlardan ayrı hareket edeceğine inanıyor.

Özellikle Brandt’ın son analizi, Haziran ayında yaptığı önceki analizle ve Justin Bennett, CMCC Crest’ten Willy Woo ve birkaç CryptoQuant analistinin analiziyle tutarlılık gösteriyor.

Dün, CryptoQuant analisti Maartun’un, uzun vadeli sahiplerin (LTH’ler) şu anda tüm Bitcoin’in %75’ine sahip olduğunu vurgulayarak, Bitcoin’in deneyimsiz yatırımcılardan  transferinin henüz tam anlamıyla gerçekleşmediğini vurguladı. Maartun’a göre bu süreç biraz zaman alacak ve yeni bir döngü başlamadan önce tamamlanması gerekiyor. Özellikle, bu sürecin tamamlanması, Brandt’e göre yeni bir panik satışı da tetikleyecek.  Bitcoin bu dar aralıkta işlem görmeye devam ediyor. Som 24 saat içerisinde %0,05 düşüş kaydederek 19.313,54 dolardan işlem görüyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin