Bu altcoin kısa süre içinde sahneye çıkabilir! Metrikleri canlandı
Bu altcoin kısa süre içinde sahneye çıkabilir! Metrikleri canlandı

Ünlü analist patlamaya hazır olan 6 altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sağlam altcoin çağrıları arasında takipçileri büyümeye devam eden ve yakından takip edilen bir analist ve trader, değerinde patlamaya hazır olduğuna inandığı altı kripto varlığının bir listesini açıklıyor.

O altcoinler

Yeni bir tweet’te, sektörde Kaleo olarak bilinen trader, uzun süredir fayda tokenı Binance Coin’i (BNB) kullandığını söylüyor çünkü bir kırılmanın potansiyel olarak üçüncü en büyük kripto varlığını 272 dolarlık cari fiyattan 800 dolara çıkarabileceğine inanıyor.

Kaleo’nun radarındaki bir başka kripto para, 21,41 $ ‘lık tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) hedefleyen otomatik piyasa yapıcı PancakeSwap (CAKE).

Sırada, trader’ın kısa vadede 0,003 $ ‘lık mevcut fiyatından %230’un üzerinde fırlayabileceğini söylediği bir para olan eşler arası dosya aktarım tokenı BitTorrent (BTT) var.

Dördüncü sırada ise unutulmuş akıllı sözleşme platformu EOS yer alıyor.

Kaleo’nun açıklamasına göre, EOS yerel bir dip oluşturduktan sonra büyük bir artışa hazırlanıyor olabilir.

Ünlü Trader’ın listesindeki beşinci token, altcoin’in Bitcoin’e (SC / BTC) karşı büyük kazançlar yapmasını beklediği eşler arası veri depolama ödemeleri tokenı Siacoin (SC).

Son kripto para, Ethereum blok zincirine dayalı mobil veri için uluslararası bir değişim olan Dent (DENT / USD). Trader, kripto varlığının patlamasının sadece bir zaman meselesi olduğunu belirtiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin