Ünlü analist parabolik ralli beklediği 3 altcoin’i açıkladı
Ünlü analist parabolik ralli beklediği 3 altcoin’i açıkladı

Ünlü analist parabolik ralli beklediği 3 altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, “EllioTrades Crypto” adlı YouTube kanalının sahibi / sunucusu olan kripto etkileyicisi ve trader Elliot Wainman, 294.000’den fazla abonesine büyük kazançlar sağlayabilecek üç bulut depolama oyunundan bahsetti.

Filecoin vurgusu

Wainman, “Açık kaynaklı bir bulut depolama piyasası, protokol ve kripto para birimi” olan Filecoin ($ FIL) hakkında konuşarak başladı.

FIL’in son fiyat artışının Çinli yatırımcılar tarafından yönlendirildiğini ve trendin devam edeceğini tahmin ettiğini söyledi:

“[Filecoin’in rallisi], büyük Çinli yetkililerin Filecoin madenciliğini aktif olarak teşvik etmeye başlaması gerçeğiyle yönlendiriliyor.”

Wainman’ın Çin’in Filecoin gibi merkezi olmayan bulut depolama çözümleriyle bu kadar ilgilendiğine inanmasının nedeni ise Çin’in Amerika ile rekabet etmesi.

“Merkezi olmayan bulut depolama amacı, Çin’in teknik soğuk savaşına karşı bir savunma mekanizması olarak kendi internet altyapısını inşa etme gündemine uyuyor. Amerika ve Çin’in teknolojiyle rekabetinde olan budur.”

Wainman, Filecoin’in iyi şanslarından yararlanan diğer iki kripto projesinin Siacoin (SC) ve BitTorrent (BTT) olduğunu belirtti:

“[Filecoin’in rallisi] tüm kripto para birimi dünyasında dalgalanma etkilerine sahip. Ayrıca Siacoin’de geçen ay neredeyse [% 200] artış gösteren devasa pump hamleleri gördük.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin