Ünlü analist uyardı: Bitcoin’in kritik direnci aşması altcoin’lerde ralli ye sebep olabilir
Ünlü analist uyardı: Bitcoin’in kritik direnci aşması altcoin’lerde ralli ye sebep olabilir

Ünlü analist müjdeyi verdi: Bitcoin’in kritik direnci aşması altcoin’lerde ralli ye sebep olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in gücüne rağmen, altcoinler için son zamanlar acımasız geçti. BTC dışında en iyi dijital varlıklar, Bitcoin yeni yıldan bugüne kadarki en yüksek seviyelere ulaşırken, iki rakamlı yüzdeliklerle düşüş yaşadılar.

Bu ayrışma, alandaki birçok yatırımcıyı, özellikle de bu yazın sonlarında altcoin piyasasına girenleri şok etti. Ancak bir analist, bu acının sona erebileceğini belirtti. Aynı analist, bunun BTC’nin 14.000 doları kırmasıyla aynı zamana denk gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Altcoinler yükselecek mi?

Three Arrows Capital’den Su Zhu gibi fon yöneticileri tarafından beğenilen Bitcoin analisti “Light”, Bitcoin’in yakında piyasa satışları sona erdiğinde 14.000 $’ın üzerine çıkabileceğini düşünüyor.

14.000 $, önde gelen kripto para birimi için uzun süredir kritik bir teknik seviye olmuştur. 2019’daki rallinin zirvelerini neredeyse mükemmel bir şekilde işaretledi ve aynı zamanda Bitcoin’in 2017’nin sonunda yıllık mumunu kapattığı yerin de yakınındaydı. Bitcoin yukarı doğru hareket ediyor ve 14.000 $ ile kayda değer bir zaman diliminde kapanması muhtemelen kripto para biriminin dramatik bir şekilde daha yüksek seviyelere hareket edeceğini gösteriyor.

Real Vision CEO’su Raoul Pal, geçtiğimiz günlerde 14.000 $  dolar seviyesinin Bitcoin’in yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara çıkışını engelleyen tek teknik seviye olduğunu söyledi.

Analistler, eski fiyat seviyesindeki işlem hacmi miktarı nedeniyle 14.000 $’a 20.000 $’dan çok daha fazla önem veriyorlar.

Altcoinler sıçrayacak

Bitcoin konsolide olmaya veya artmaya başladığında ve küresel piyasalar bir kez daha riske girdiğinde altcoinlerin sıçrama yapması bekleniyor.

Belirli altcoinlerin temelleri her zamankinden daha güçlü. Bir örnek: Merkezi olmayan finans (DeFi) sözleşmelerinde kilitlenen toplam değer, yakın zamanda 12 milyar doların üzerinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bu metrik Haziran ayında olduğundan yaklaşık beş kat daha yüksek.

Analistler, bu temellerin sonunda DeFi piyasasında fiyat hareketine dönüşmesini bekliyorlar.

Diğer altcoin sektörleri de temel bir güç gösterdi. Yine de, bunun altcoinlerin Bitcoin’den daha iyi performans göstermesine izin verip vermeyeceği görülecek.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin