"Bu iki altcoin rekor yolunda!" Popüler analistten bomba tahmin

Ünlü analist “kaçınılmaz” dedi ve Altcoin rallisine işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Cuma gününe güçlü bir düşüşle karşılaştı. Kripto para birimi, 40.000 $’a yükseldikten sonra Cuma sabahı hızlı bir düşüşle 34.000 $’a kadar düştü.

Bitcoin’de düşüş

Düşüş tuhaftı çünkü kripto para birimi altcoinlerden çok düşük performans gösteriyordu. Normalde, Bitcoin düzeltmeleri sırasında, altcoinler ABD dolarına ve BTC’ye karşı düşer, ancak durum böyle olmadı.

Bitcoin o zamandan beri günlük en düşük seviyelerden bu yana 36.500 $’a geri döndü.

@Pierre_Crypt0 isimli bir analist, önümüzdeki günlerde altcoin piyasasında güçlenmeye neden olabilecek bir çeşit konsolidasyon bekliyor.

Analist: Bitcoin konsolidasyona girebilir

Bir kripto varlık analisti geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in kısa vadede konsolide olma olasılığının yüksek olduğunu ve bunun da bir altcoin rallisi ile sonuçlanabileceğini öne sürdü.

Hafta sonu öncesinde Bitcoin’in potansiyel görünümünü gösteren aşağıdaki grafiği Cuma günü paylaştı. Grafik, BTC’nin şu anda temel bir destek seviyesine ve bir dizi önemli hareketli ortalamaya dokunduğunu gösteriyor. Bu oluşum, kripto para biriminin hafta sonu boyunca konsolide olacağını önermesine yol açtı.

Bitcoin yükselişle konsolide edildiğinde, bunun altcoinlerin yükselmesi için en iyi zaman olduğu tartışılıyor.

Image

Altcoin rallisi başlıyor

Analistin tahmin ettiği şey gerçek zamanlı olarak ortaya çıkıyor gibi görünüyor.

Bu makale yazılırken, önde gelen altcoinler ciddi bir şekilde daha yüksek seviyelerde kırılmaya başlıyor ve büyük ölçüde Bitcoin’i geride bırakıyor. BTC hakimiyet metriği geçtiğimiz gün %67,5’ten % 66,5’e düştü ve bu yüzdelik rakam,  1 trilyon doları aşan bir piyasada dikkate değer.

Curve DAO Token (CRV), Aave (AAVE), Chainlink (LINK) gibi altcoinler ve daha pek çoğu, Bitcoin bir tür konsolidasyon biçimine girdikçe yükseliyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin