Ethereum ve Waves fiyat analizi: ETH ve WAVES nereye gidiyor?
Ethereum ve Waves fiyat analizi: ETH ve WAVES nereye gidiyor?

Ünlü analist Ethereum’un yükselişi sonrası bu 5 altcoin’e dikkat çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un (ETH) fiyatı resmi olarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve 1476 dolara ulaştı.

İkinci en büyük kripto para biriminin önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi Ocak 2018’de idi.

Yayınlandığı sırada fiyat toplayıcı CoinMarketCap’e göre, ETH 1.476 dolara kadar yükseldi.

Altcoin sezonu

Kripto yatırımcısı Raoul Pal, ufukta yenilenen bir altcoin sezonu ile ETH’nin yakın vadede kripto paketine liderlik etmesini beklediğini söylüyor.

“Bu noktada ve bir süre için, ETH liderlik ediyor, altcoin sezonu ETH’yi takip ediyor ve Bitcoin hala daha yüksek patlıyor. Herkes kazanıyor.

FUD’nin keyfini çıkarın ve açık fikirli olun, ancak üstel bir boğa piyasasında herkesin sizi ticaretinizden korkutmak istediğini unutmayın. Gerçekten kolay değil. ”

Popüler takma isim kullanan analist Cred, 191.000 Twitter takipçisine, ETH’nin büyük bir yükselişin başlangıcında olduğuna inandığını ve DeFi piyasasının da bu yükselişi takip edeceğini söyledi.

5 altcoin’e dikkat

Şu anda özellikle beş altcoin izliyor.

“Gereksinimler karşılanırsa, ETH’nin fiyat artışı sırasında ilk aşamada daha iyi performans göstermesini ancak DeFi’nin teklifte kalmasını beklerim.

Diğer altcoinler muhtemelen daha yüksek seviyelerde olacak. Gözler Uni, Sushi, Link, Dot, Aaveyi izleyecek.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin