Ünlü analist, Ethereum rakibi için grafiğini güncelledi, peki iyileşme mevcut mu?

Ünlü analist, Ethereum rakibi için grafiğini güncelledi, peki iyileşme mevcut mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler YouTube kanalı Coin Bureau’nun sunucusu, iki yıl daha sürebileceği konusunda uyardığı bir ayı piyasasının ortasında Avalanche (AVAX) hakkındaki görüşlerini yeniledi. Ethereum rakibi olarak gösterilen AVAX, oldukça dip seviyelerde gezinen yapısı var.

Guy olarak bilinen ve yakından takip edilen kripto analisti, yeni bir videoda takipçilerine AVAX hakkında yeni düşüncülerini söyledi. AVAX’ın büyük satış baskısı ve daha geniş dijital varlık piyasasının durumu göz önüne alındığında iyi durumda olduğunu söyledi.

Ethereum rakibi patlayabilir mi?

Geçen ay Luna çöküşünden en çok Avalanche etkilenmişti. Bunun en büyük sebebi ise şirketin elinde AVAX bulundurmasaydı. Bu yüzden Mayıs ayı içinde 100 dolardan 25 doların altına kadar düşen bir AVAX gördük. Ethereum rakibi olabilecek varlık bir anda kötü bir izlenim bıraktı. Ancak bu düşüşü fırsat bilenler token adetini artırdı.

Ünlü analist ise AVAX’tan oldukça umutlu. Paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Bu iç karartıcı makro faktörlere ek olarak, Avalanche’ın agresif devir programıyla tutarlı olarak, yılın başından bu yana yaklaşık 25 milyon ek AVAX dolaşıma girdi. 

Şimdi ortalama AVAX fiyatının yaklaşık 50$ olduğunu varsayarsak, bu, AVAX’ın son birkaç ayda 1,25 milyar dolara kadar satış baskısı gördüğü anlamına geliyor. Ayrıca başka önemli satış baskısı olduğundan da eminim ve bunun nedeni Avalanche’dan son bir yıldır satın almalar ve yatırımlar gibi konularda haber sıkıntısı olmaması.

Avalanche’ın 180 milyon dolar değerinde AVAX değerinde devam eden bir DeFi [merkezi olmayan finans] teşvik programına sahip olduğunu ve yakın zamanda duyurulan 290 milyon dolarlık çoklu evren teşvik programının da muhtemelen AVAX satışlarıyla finanse edildiğini hatırlayın.

Bu nedenle, AVAX’ın söz konusu satış baskısı karşısında bu kadar iyi dayandığını görmek şaşırtıcı ve bu, hem perakende kullanıcılardan hem de kurumsal yatırımcılardan görülen tutarlı talebin bir sonucu. 

Olayları bir perspektife oturtmak gerekirse, Avalanche’ın C-zincirindeki benzersiz cüzdanların sayısı yalnızca son dört ayda %50 arttı ve C-zincirindeki günlük işlem sayısı çok yakın zamana kadar güçlü bir yükseliş eğilimindeydi.”

Analist son olarak Ethereum rakibi için uyarısını da yaptı. AVAX’ın bu ayı piyasasında 10$’a kadar düşmesi oldukça olası olduğunu vurguladı. Fakat güçlü bir duruş sergilemesi fiyatın yeniden 45 dolara gelmesi anlamına geleceğini ekledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin