Ünlü analist değerinin çok altında dediği bu Altcoin için 10x vurgusu yaptı
Ünlü analist değerinin çok altında dediği bu Altcoin için 10x vurgusu yaptı

Ünlü analist değerinin çok altında dediği bu Altcoin için 10x vurgusu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü bir trader ve kripto stratejisti, Cardano (ADA) için boğa piyasasının henüz bitmediğini söylüyor.

Cardano’nun değeri halen düşük

Analist Justin Bennett, yeni bir tweet’te 39.200 takipçisine şu anda 1.52 $’dan işlem gören Cardano’nun hala değerinin düşük olabileceğine inandığını söyledi.

“Bir çok insan bana ADA’nın aşırı değerli olduğunu söylemeye çalışıyor. Bir kripto boğa piyasasındayız. Bu, kriptoların %99’unun geleneksel değerleme modelleri tarafından büyük ölçüde aşırı değerlendiği veya değerleneceği anlamına gelir. Altı hafta boyunca yana doğru hareket eden ADA, bana piyasanın aşırı değerli olduğuna inanmamam gerektiğini söylüyor.

Ünlü trader, mevcut konsolidasyonun büyük bir patlama için akıllı sözleşme platformunu kurduğuna inandığı için Cardano’yu biriktirdiğini ekliyor.

“Oldukça büyük bir ADA pozisyonu oluşturmaya başladık. Bazılarını bir süredir tuttum ama buraya ekledim. 1,10 ABD doları ile 1,30 ABD doları arasında herhangi bir şey adil bir oyundur. Dikey ilerleyen piyasları satın almıyorum. Son zamanlarda dikey olan ve o zamandan beri bir aydan fazla süredir yatay seyreden piyasları satın alıyorum. Bu bir sonraki hamle için bir tarif. “

Cardano için yıl sonu hedefine gelince, Bennett, Ethereum rakibinin 2021 sona ermeden önce potansiyel olarak 10 doların üzerine fırlayabileceğini söylüyor.

“ADA, yıl sonuna kadar mevcut fiyatların 10 katına çıkacak.”

Ünlü trader Cardano’da uzun vadeli yükselişe sahip olsa da, fiyatı önemli bir seviyeye çıkana kadar ayıların hala kontrol altında olduğuna inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin