CME Bitcoin vadeli işlemleri artık BTC'den daha maliyetli, işte nedeni
CME Bitcoin vadeli işlemleri artık BTC'den daha maliyetli, işte nedeni

Ünlü analist: “CME vadelileri sona erdi. Bitcoin sert sıçrayabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, bu haftanın başlarında büyük oynaklık yaşadıktan sonra bir miktar istikrar kurmayı başardı ve 8 bin dolarlık bölgenin BTC’nin yakın vadede daha yükseğe tırmanmaya devam etmesini sağlayacak bir destek seviyesi olabileceği düşünülmeye başlandı. Şimdi analistler, CME vadeli işlemlerinin sona ermesi ile birlikte BTC’nin yakın tarihli istikrarının, kripto parada 9.000 dolara kadar bir hareketin yaklaşabileceğine işaret edebileceğini belirtiyorlar.

Financial Survivalism: “Bitcoin bir sıçrama yapacak.”

Bitcoin şimdi konsolidasyonda. Twitter’daki popüler bir kripto analisti Financial Survivalism, BTC’nin bir sıçrama için hazırlandığına inandığını açıkladı. Bu, BTC’nin yakın dönemdeki düşüş eğilimini tersine çevireceği ve yakın vadede yükselmeye başlayacağı anlamına gelebilir:

Dünün podcast’inde neden BTC’nin bir sıçrama için hazır olduğunu düşündüğümü açıkladım. Bunun sebebi RSI boğa görünümü ve ADX devrine bağlıydı. Nihai onayın, yeni meydana gelen 4 saatlik Lucid SAR’ın sona ermesinden geleceğinden bahsettim. Şimdi tüm sistemler yolunda ilerliyor.

Luke Martin: “Bitcoin 9.000 dolara tekrar dönecek.”

Şu anda yükseliş teknik işaretlerinin yanı sıra, CME Bitcoin vadeli işlemlerinin  yakında sona erdi. Tarih BTC’nin bu vadeli işlemlerin sona ermesini izleyen gün ve haftalarda tipik olarak bazı olumlu fiyat hareketleri yaşadığını gösteriyor. Twitter’daki bir başka popüler kripto analisti olan Luke Martin, BTC’nin bundan sonra 9.000 dolara taşınabileceğine inandığını belirtti:

BTC 9k yönünde yukarı yönlü bekliyor. 7.800’ün altındaki tahminler yanlış.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin