featured

Ünlü analist Bitcoin fiyat tahminini paylaştı: “50,000 dolara ulaşabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CryptoLaw.US’un kurucusu ve Ripple yanlısı kripto analisti olan John Deaton, piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatının 10,000 dolar seviyesine düşüp düşmeyeceğini tahmin ettiğini söyleyen bir tweet paylaştı.

Bu tweet’te genel olarak, BTC fiyatının 50,000 dolar seviyesine yükseleceği veya 10,000 dolar seviyesine düşeceği hakkında gelişigüzel tahminler yapan insanların temelde neden bahsettikleri hakkında hiçbir fikirleri olmadığını söyledi. Deaton, hem düşüş hem de yükseliş eğilimi gösterenleri memnun etmek için Bitcoin’in önce 10,000 dolara düşebileceğini ve ardından 50,000 dolara yükselebileceğini ve sonra “herkesin haklı çıkacağını” sözlerine ekledi.

Bitcoin

Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor

Kripto analisti Ali Martinez de Bitcoin fiyat tahminlerini içeren bir tweet paylaştı. Burada fiyatın 50,000 dolardan çok daha küçük hedefleri olduğunu söyledi.

Ali, dört saatlik bir grafikte önemli bir destek noktasında iyi bir satın alma sinyali gördü. 100 EMA seviyesinin 23,000 dolarda kalması koşuluyla, Bitcoin’in daha yükseğe sıçrayabileceğini düşünüyor. Önce 50 EMA’ya ve 24,200 dolar seviyesine yükseldikten sonra olumlu fiyat hareketine devam edebileceğini de belirtti.

Bitcoin

Piyasa lideri için diğer senaryo ise daha olumsuz. BTC 100 EMA’nın üzerinde kalamazsa 22,700 dolara düşebilir. CoinMarketCap verilerine BTC, bu yazının yazıldığı sırada 24,247 dolar civarında işlem görüyor.

Analist başka bir tweet’te, şu anda Binance borsasında Bitcoin vadeli işlemlerinde açık pozisyona sahip tüm hesapların %60’ından fazlasının alım satım yaptığını paylaştı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin