1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi
1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi

Ünlü analist: ”Bitcoin ayısı öldü! BTC 100 bin dolara ulaşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda MagicPoopCannonisimli bir kripto para analisti, Bitcoin fiyatında hala boğa eğilimli olduğunu ve BTC’nin 2019’un büyük bir kısmında yana doğru işlem yaptıktan sonra  bu yıl sonuna kadar 6 milyar dolar göreceğini tahmin etti. Şimdi ise analist çok iddialı ve Bitcoin’in 3-4 yıl içinde 100 bin doları göreceğine inanıyor.

Analist: “Bitcoin sonunda 1.000.000 dolara da ulaşabilir.”

Kendini “grafiklerin ustası” olarak lanse eden analist Bitcoin’in hala “2015 Bottoming Fractal”ını takip ettiğini öne sürüyor. MagicPoopCannon, mevcut piyasa durumu ile 2015 dip modeli arasında bir karşılaştırma yapılan bir tabloyu paylaşıyor. MagicPoopCannon Bitcoin’in geleceği konusunda son derece boğa görünümlü ve açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Ben Bitcoin’in üç ila dört yıl içinde 100.000 doları geçeceğini düşünüyorum. Sonunda 1.000.000 dolara da ulaşabilir. Ben buna inanıyorum.

MagicPoopCannon: “Şimdi, ayı piyasası sona erdi!”

MagicPoopCannon, Bitcoin fiyatının 50 EMA’ya düştükten sonra geri çekilmesini, 2015’in en alt seviyedeki fraktalının 50 EMA’sı ile karşılaştırarak bazı ilginç görüşler ortaya koydu. Analist açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Önümüzdeki günlerde, fiyatın 50 EMA’yı tutup tutmadığını göreceğiz. Her iki durumda da bunu bir çıkarım sonucu olarak görüyorum ve bu inanılmaz derecede hassas fraktal üzerine dayanarak piyasanın dibe vurduğuna dair çağrıya hazırım. Bitcoin ayısı öldü ve ayı piyasası sona erdi!

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin