Ünlü analist açıkladı: İşte Bitcoin’i 58.000 dolara çıkaracak şey!
Ünlü analist açıkladı: İşte Bitcoin’i 58.000 dolara çıkaracak şey!

Ünlü analist açıkladı: İşte Bitcoin’i 58.000 dolara çıkaracak şey!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir kripto analisti ve yatırımcısı, Bitcoin’i 58.000 dolarlık hedefe iteceğine inandığını şeyleri açıkladı.

Yeni bir strateji oturumunda Cheds, Bitcoin’in yükselen üçgen modelinden çıktıktan sonra yükselişe geçtiğini söylüyor.

“46.000 dolar önemli. Daha yüksek dipler görüyoruz. Artan üçgen de geldi. Bitcoin’e boğa olarak bakabiliriz. Yükselen üçgen normalde bir yükseliş devam formasyonudur. Ölçülen hareket üçgenin yüksekliği olacaktır. Bu bizi yaklaşık 56.000 ila 58.000 dolar arasında tutar.”

Cheds, Bitcoin yükselişe geçerken, teknik gösterge şu anda direnç olarak hareket ettiğinden, yatırımcıların 200 günlük hareketli ortalamayı yakından takip etmeleri gerektiğini söylüyor.

Analist ayrıca, piyasa katılımcılarının önümüzdeki günlerde Bitcoin’in nasıl işlem gördüğünü izlemesi gerektiğinin altını çiziyor. Boğaların BTC’nin ilk desteğini savunması veya bir satış olayı riskiyle karşı karşıya kalması gerektiğini söylüyor.

“45 bin doların altında, başımız ciddi şekilde belada. Bildiğim ve araştırdığım her şeyin özeti bu. Ben de bundan bahsettim. Geri dönüşü tutmak istiyorsun. Başlangıçta başarısız oldu. Hamamen başarısız olmadı, ancak bazı zayıflık işaretleri var.”

Teknik analizde, bir gerileme, bir varlığın önceki direnci desteğe çevirmek amacıyla kırılma noktasını tekrar ziyaret etme eğilimidir.

Boğalar BTC’yi 45.000 doların üzerinde tutmayı başardığı sürece Cheds, Bitcoin’in mevcut fiyatlardan %26’lık bir ralliyi ateşlemekten bir direnç uzakta olduğunu söylüyor.

“45.000 doların üzerinde kalmalıyız. İyi bir şansımız var çünkü gerçekten yapmanız gereken tek şey 200 günlük hareketli ortalamayı temizlemek. 200 günlük hareketli ortalamayı temizlerseniz, 58.000 doların %80 – %90 olacağını hissediyorum. Bu, bozulmadan sonraki üçgenden ve son ​​büyük kümeden ölçülen harekettir.”

Bu haber hazırlanırken Bitcoin 46.024 dolar karşılığında el değiştiriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin