Ünlü analist 2022'nin en çok kâr getirecek yatırımını açıkladı!
Ünlü analist 2022'nin en çok kâr getirecek yatırımını açıkladı!

Ünlü analist 2022’nin en çok kâr getirecek kripto yatırımını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Real Vision CEO’su Raoul Pal, 2022 için Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyat hedeflerini açıklarken, önümüzdeki aylarda iyi olacağına inandığı yeni bir kripto sektörünü açıkladı.

Pal, yeni bir Real Vision Finance röportajında, yılın sonuna doğru uygun makroekonomik koşulların Bitcoin ve Ethereum’u sırasıyla 100.000 ve 10.000 doların üzerine çıkarabileceğini söyledi.

“Logaritmik kanalı kullanıyorum. Bitcoin’in yukarı yönü, eğer tekrar ivme kazanırsak, özellikle de yılın son bölümünü alacağımızı düşündüğüm bir merkez bankası gevşemesi ile sonuçlanırsak ya da buna atıfta bulunulursa, hala Bitcoin’in muhtemelen %300 veya yani bu yıl ve ETH daha fazlasını yapabilir.”

Bu haberin yazıldığı esnada, Bitcoin 43.898 dolardan işlem görürken, Ethereum 3.283 dolardan işlem görüyor.

2022 sosyal tokenlerin yılı olacak

Eski Goldman Sachs yöneticisi ayrıca 2022’nin sosyal tokenlerin yılı olacağını tahmin ediyor ve kişiler, markalar veya topluluklar tarafından sağlanan değeri paraya çeviren kripto varlıkların daha fazla popülerleşeceğini düşünüyor.

“Bir süredir bundan kaçınıyorum çünkü üzerinde çalıştığım ve hakkında gerçekten konuşamayacağım şeyler var, ama bence bu yıl sosyal tokenlerin yılı. İnsanlar henüz gerçekten anlamıyor.

Gerçekten anlayan insanların Bored Ape’in maymun tokeniyle başladığını görüyoruz. Bunlardan bazıları var, ancak bunlar hala küçük ölçekli.

Bazı devasa toplulukların tokenleştiğini göreceğiz ve token ekonomisinin gücünü göreceğiz. İnsanların farkında olmadığı en büyük şey bu çünkü henüz görmediler. Bu yıl için büyük tahminim bu.”

cnet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin