Ünlü analist 100 kat artacak koinleri ve yatırımları açıkladı
Ünlü analist 100 kat artacak koinleri ve yatırımları açıkladı

Ünlü analist 100 kat artacak koinleri ve yatırımları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti ve etkileyici Lark Davis, 100 kat kazanç getirme potansiyeline sahip olduğunu söylediği önümüzdeki 10 yılın en iyi yatırımlarını tahmin ediyor.

Kripto para birimleri

Davis, yeni bir YouTube videosunda 163.000 takipçisine, listesindeki bir numaralı varlık grubunun, inovasyon anlamında “steroidler üzerinde fintech” olarak adlandırdığı kripto para birimleri olduğunu söylüyor.

 “2020, milyarderler ve şirketlerden ciddi anlamda yatırım aldı. Tüm bu adamlar – hedge fonları, aile ofisleri, halka açık şirketler şimdi bu alan giriyor. Hepsi Bitcoin ve Ethereum satın alıyorlar ve bunun dışındaki kripto varlıkları da er ya da geç toplanmaya başlayacak.”

Davis, kripto piyasasının önümüzdeki on yıl içinde olgunlaşacağının bir işareti olarak Paul Tudor Jones ve PayPal gibi büyük isimlerin girişini vurguluyor.

Bitcoin ve Ethereum

Etkileyici, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) kripto para birimlerindeki güvenli yatırımlar olarak adlandırıyor. Ancak yatırımcıların merkezi olmayan finans (DeFi) alanını yakından takip etmesi gerektiğini belirtiyor.

“Şu anda muhtemelen izlenecek en büyük alan, merkezi olmayan finans. Bu, küresel piyasaları tamamen bozma ve yeniden işleme potansiyeline sahiptir. Aave ve Uniswap (UNI) gibi güçlü oyuncularımız zaten ortaya çıkıyor. Ve tabii ki, kripto para biriminin vahşi batı doğası nedeniyle, büyük bir büyüme alanı olacak. Ancak büyük bir risk alanı da olacak. Oldukça uçuculuk söz konusu. Akılda tutmaya değer bir şey.”

Kriptonun dışında

Davis, kriptoya ek olarak, yenilenebilir enerjiyi uzun vadeli yatırımcıların dikkate alması gereken başka bir sektör olarak adlandırıyor.

“Güneş petrolün üzerinde batıyor ve güneş yenilenebilir enerji kaynaklarının üzerinde yükseliyor. Şu anda küresel olarak yenilenebilir enerjiyi yüksek düzeyde benimseme yolunda büyük bir geçiş sürecimiz var. Tahminler, bu on yılda 3,4 trilyon dolar yatırım yapılacağı yönünde. “

Listenin üçüncüsü, dünyanın dört bir yanındaki ülkeler benzinli araçları yasadışı ilan etmeye yönelirken, yatırımcı perspektifinden “tam bir smaç” olarak nitelendirdiği elektrikli araçlar.

“Önümüzdeki yirmi-otuz yıl içinde elektrikli arabalarla değiştirilmesi gerekecek 1,4 milyar arabamız olacak.”

İnternet

Dört numarada internet var. Davis, önümüzdeki yıllarda yapay zeka, 5G, nesnelerin interneti (IoT), artırılmış gerçeklik ve giyilebilir teknolojiler gibi sektörler ortaya çıktıkça World Wide Web’in büyük bir revizyondan geçmeye hazır olduğunu söylüyor.

Davis’in listesinin sonuncusu ise temiz et. Analist, insan nüfusunun büyümesini bu sektörün birincil katalizörü olarak vurguluyor.

“2050’ye kadar, besleyecek üç milyar ağzımız daha olacak. Şimdiden, büyük miktarlarda et yeme takıntımız, ekili alanlarımızın çoğunu tüketiyor. İklim değişikliğine, ormansızlaşmaya yol açıyor, okyanuslarımızı ve yağmur ormanlarımızı tehlikeli taşma noktalarına zorluyor. Et üretimini 10 milyar insanı beslemek için ölçeklendirmenin tek çözümü temiz et, bir fabrikada yetiştirilen gerçek hayvan dokusudur. Daha güvenli, daha ucuz ve çok daha sürdürülebilir ve çevre dostu olacak.”

dailyhodl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin