Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini
Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini

Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine karşı düşmanlığıyla bilinen Peter Schiff’e göre, Bitcoin hiçbir zaman 50.000 doları görmeyecek.

Peter Schiff: “Bitcoin Asla 50.000 dolar olamaz.”

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC) kısa süre önce 14.000 dolarlık bandın direnç puanlarını zorluyordu. Ancak şimdi dört basamaklı seviyelere düşmemesi için 10.000 doları tutmaya çalışıyor. Elbette bu, geleneksel finansal piyasalarda ünlü olan ve Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine karşı düşmanlığıyla bilinen Peter Schiff’in önde gelen kripto para birimine karşı yeni bir açıklama yapmasına neden oldu.

Ünlü Bitcoin boğa Tom Lee’nin tweetiyle Schiff, Bitcoin’in Lee’nin tahmin ettiği gibi asla 50.000 dolara çıkmayacağını vurguladı. Aslında, Tom Lee yedi yıl önce Schiff’in 2014 yılına kadar altının 5.000 dolara yükseleceği yönündeki öngörüsünü hatırladı. Tabii ki, altın hiçbir zaman bu seviyeye gelmedi ve yaklaşamadı. Peter Schiff şunları söyledi:

Bitcoin hiçbir zaman 50.000 dolar olmayacak! Kripto para bu seviyeye asla ulaşamayacak.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin