Ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, kripto topluluğunu satış için uyardı

Ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, kripto topluluğunu satış için uyardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Başta Bitcoin olmak üzere kripto para birimlerine yönelik sesli eleştirileriyle tanınan altın yatırıncısı için yine fırsat doğdu. Kan banyosunun yaşandığı şu günlerde Bitcoin ve türevlerine karşı çıklanlar için iyi bir eleştiri imkanı doğdu. Ekonomist Peter Schiff ise biraz daha yapıcı eleştiriyle konuyu ele aldı. BTC sahiplerine acele etmelerini ve BTC’lerini satmalarını tavsiye etti.

Uzman isim, “Blockchain ile ilgili bir iflas dalgası yakında kripto para birimlerine çökecek ve kripto kışını derin bir donmaya çevirecek” yorumunda yaparak kripto topluluğunu uyardı.

Kripto topluluğuna, uzmandan uyarı

Bitcoin savunucusu Peter Schiff’in oğlu Spencer Schiff , Bitcoin’in bir cankurtaran botu olduğunu ve bazı kötü olaylarla batmayacağını söyledi. Babası her ne kadar tersini düşünse de oğlu krize rağmen umudunu sıcak tutuyor.

Diğer yandan 2013’ten beri kripto şirketlerine başarısız FTX borsası da dahil olmak üzere bankacılık hizmetleri sunan San Francisco merkezli şirket Silvergate, Çarşamba günü “son endüstri ve düzenleyici gelişmelere” atıfta bulunarak faaliyetlerini askıya aldığını söylemişti.

İki hafta boyunca, Silvergate Bank’ın sorunlarıyla ilgili haberler ortaya çıktıkça, Bitcoin düşüşe geçti. Bitcoin Ocak ayından bu yana ilk kez 20.000 doların altına düştüğü için satışlar bir gecede daha da kötüleşti. 

Kripto para birimi Cuma gününün erken saatlerinde yaklaşık iki ayın en düşük seviyesi olan 19.500 dolar seviyelerine kadar geldi. Bitcoin (BTC) geçen gün %8.21 ve haftada %11.24 kayıp yaşadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin