İki altcoin hafta sonunda yatırımcısına neler sunuyor? Topluluk alım yapmalı mı?

Ünlü altcoin uzmanından halen alım yapmayanlar için altcoin tavsiyesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Halen alım yapmayan ya da kenarda nakit bulunduran yatırımcılar altcoin tavsiyesi arıyor. Henüz patlamamış veya grafiği iyi olan varlıklara yönelen bireysel yatırımcılar, uzmanların hangi varlıklar üzerinde fikir paylaştıklarını merak ediyor. Ünlü bir altcoin uzmanı ise yatırımcılar için fikrini paylaştı.

Popüler bir kripto yatırımcısı, bir akıllı sözleşme platformunun önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine fırlayabileceğini düşünüyor.

Takma adlı kripto analisti Altcoin Sherpa, 172.500 Twitter takipçisine Near Protocol’ün yerel tokenı NEAR’ın tüm zamanların en yüksek seviyesine geçmeden önce hala fiyatta düşme şansı olduğunu söyledi.

NEARUSD
NEAR/USDT (1 günlük grafik görünümü)

Analist, altcoin tavsiyesi için önemli ipuçları paylaştı

Nar Protocol, piyasa değerine göre 17. sırada bulunuyor. Kripto varlık, son birkaç gün içinde yaklaşık %1.7 düşüşle, 16.11 dolardan işlem görüyor. Altcoin Sherpa, token için 14 doların “harika bir giriş olacağını” söylüyor.

Analist, başka bir Ethereum (ETH) rakibi Avalanche (AVAX) üzerinde daha az yükseliş olduğunu söylüyor. Altcoin tavsiyesi veren Sherpa, AVAX’ın üstel hareketli ortalamasına bakarken beklentilerini “ağır” bir şekilde düşük performans gösterdiğini belirtti.

Analist Sherpa, Zilliqa’ya (ZIL) da göz atıyor. Zilliqa blok zinciri, kuruluşlara kurumsal iş operasyonlarını yürütmede yardımcı olur. ZIL için analist şunları söylüyor:

“Bence bu, kısa sürede sekerek, geç shortların berbat olmasını bekliyor. Bununla birlikte, hala düşüş eğiliminde olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz, bunu her iki şekilde de oynayabilirsiniz. Long yakında/kapanır ve ayrıca 0.13-0.14 dolar civarında short da oynayabilirsiniz. Ben olsam short ararım.”

Altcoin nedir?

Bitcoin’e alternatif olarak çıkan varlıklara altcoin şeklinde hitap edilir. Bitcoin’den sonra gelen her bir varlık altcoindir. Yani Bitcoin’e alternatif varlık anlamına gelir.

İlk ortaya çıkan altcoin hangisidir?

Bitcoin çıktıktan sonra, rakip olabilecek ilk altcoin Ethereum olmuştur. Bitcoin ile rekabet edebilmesi için alternatif olarak Ethereum, piyasaya sürülmüştür.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin