UnitedHealth Group sağlık sektöründe Blockchain teknolojisini kullanacak
UnitedHealth Group sağlık sektöründe Blockchain teknolojisini kullanacak

UnitedHealth Group sağlık sektöründe Blockchain teknolojisini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

UnitedHealth Group sağlık sektöründe Blockchain teknolojisini kullanacak. ABD sağlık şirketi UnitedHealth Group, kayıtlarını güncel tutmak için Blockchain’i kullanmak için ortaklık kuruyor.

UnitedHealth Group ABD doktor kayıtlarını güncel tutmak için Blockchain teknolojisinden faydalanıyor

Yeni bir ortak plan çerçevesinde holdingin Optum iştiraki, hükumete göre %50’den fazlası yanlış bilgi içeren ABD doktor kayıtlarını güncel tutmak için diğer sektör oyuncularıyla birlikte çalışacak. Konuya yönelik yayınlanan bildiride şu ifadeler yer alıyor:

Sanayi tahminleri, sağlık hizmeti sistemi genelinde her yıl 2,1 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Pilot uygulama, sağlık hizmetleri organizasyonları arasında Blockchain teknolojisindeki paylaşım verilerinin, veri doğruluğunu iyileştirebileceğini, yönetimi kolaylaştıracağını ve bakım hizmetlerine erişimi nasıl geliştirebileceğini inceleyecek.

UnitedHealth şu anda Fortune 500’de ülkede altıncı sırada yer alıyor

Bu uygulama ile ABD sağlık sektöründe Blockchain teknolojisi ile önemli bir adım attı. UnitedHealth şu anda Fortune 500’de ülkede altıncı sırada yer alıyor ve 2017 geliri 200 milyar doları aşıyor.

Blockchain teknolojisi, değişmez muhasebeci tutarsızlıkları önlemek için mükemmel bir şekilde tasarlandı

İddia edilenler ve gerçek kayıtlar tarafından sağlanan verilerdeki uyumsuzluk nedeniyle sağlık talepleri genellikle gecikmekte. Blockchain teknolojisi, değişmez muhasebeci tutarsızlıkları önlemek için mükemmel bir şekilde tasarlandı.

“Bu büyük olasılıkla ilk ülke çapında sağlık Blockchain ittifaklarından biridir.”

Üst düzey seçkin mühendislerden Mike Jacobs konuya yönelik şunları söyledi:

Bu büyük olasılıkla ilk ülke çapında sağlık Blockchain ittifaklarından biridir. Genel olarak sağlık bakımı, bu teknolojinin uygun kullanımlarının neler olduğunu anlamaya başlıyor. Dünya çapında, Blockchain teknolojisi kullanılarak sağlık sektöründe çeşitli sorunların üstesinden gelinebilir.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin