Uniswap, Ethereum fiyatının artmasına katkıda bulunabilir: Peki nasıl?
Uniswap, Ethereum fiyatının artmasına katkıda bulunabilir: Peki nasıl?

Uniswap’ın UNI tokenı Gemini’de listelenecek – sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap’in UNI tokenının, 3,75 dolar seviyelerinden toparlanmasının ardından fiyatının durgunlaştığı görülüyor. Token, açıklandıktan kısa bir süre sonra Coinbase, Binance ve diğerleri de dahil olmak üzere çok sayıda borsada listelendi.

FTX gibi bazı ticaret platformları, token için sürekli takasları bile listeledi,. Lansmanını çevreleyen ticaret çılgınlığı, tokenın fiyatını 1.00 dolar gibi düşüşk seviyelerden 8.50 dolara taşıdı.

Tokenin fiyatı daha sonra 3,00 dolarlık bölgeye düştüğü için bu zirveler sadece kısa bir süre için söz konusu oldu.

Gemini’de listelenme

UNI, Gemini’de listeleneceği için likidite söz konusu olduğunda büyümenin devam ettiğini görecek gibi görünüyor.

Uniswap’in yönetim tokenıi için bundan sonra ne olacağına gelince, birçok yatırımcı artık açığını artırmadan önce platformun üçüncü sürümüyle ilgili haberleri bekliyor.

Merkezi olmayan borsaların üçüncü sürümünün ne zaman piyasaya sürüldüğüne bakılmaksızın, UNI, yönetim kurulu genelinde görülen aşırı derecede negatif fonlama oranları nedeniyle bazı kısa vadeli yukarı yönlü hareketler görmeye hazırlanabilir.

Uniswap’in UNI tokenı, lansmandan sonraki bir saat içinde birden fazla büyük borsada liste listelenen birkaç kripto para biriminden biridir.

Coinbase, Binance, FTX ve diğer platformların tümü, token için spot ticaret veya sürekli vadeli işlem işlemleri ekledi. Bu hamleler yükselişe neden oldu ve  fiyat 8,50 dolara kadar çıktı.

Bugün Gemini, token için destek eklediklerini ve hangi borsayı kullanırlarsa kullansınlar perakende kripto yatırımcıları için artık hazır hale getirdiklerini duyurdu.

UNI için sırada ne olabilir?

Uniswap tokenının fiyat hareketini artırmaya yardımcı olabilecek bir sonraki dönüm noktası, token sahiplerine ücret dağıtımlarının uygulanması. Ayrıca Uniswap V3’ün potansiyel olarak yakında piyasaya sürülmesidir.

Platformun üçüncü sürümü, kullanıcıların çok sayıda yeni özellikten yararlanmasına olanak tanıyacak ve platformun daha fazla benimsenmesini sağlayabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin