featured

Piyasa koşullarına rağmen Uniswap yakın vadede iyi kazandırabilir! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap, son yedi gün içinde %8,05 oranında bir artış gördü. Mevcut düşüş piyasasında bile UNI, pozitif fiyat hareketleri sergilemeyi başardı. Ancak buna neden olan faktörler neler olabilir?

Bu büyümenin nedeni olabilecek birkaç gelişme oldu. Son zamanlarda, Uniswap’taki ürün başkanı Scott Gray, şirketin NFT kredi protokollerini başlatacağını duyurdu. Ayrıca, son zamanlarda ETH balinaları Uniswap ile oldukça ilgilendi.

Neler oluyor?

NFT borç verme protokolüyle başlayalım, Gray, Uniswap’ın yedi farklı borç verme protokolüyle iletişim kurduğunu belirtti. Ekip, likidite parçalanması ve bilgi asimetrisini çözmek için çalışıyor.

Uniswap

Bu haber hem Uniswap hem de kripto topluluğu tarafından çok iyi karşılandı.

Geçen ayın sonunda, UNI’nin sosyal hâkimiyetinde büyük bir artış oldu. Heyecan şimdi azalmış olsa da, Uniswap’ın son güncellemelerinin insanlar üzerinde gerçekten olumlu bir etkisi olduğu görülüyor.

Ağ, yalnızca kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarmakla kalmadı, aynı zamanda balinaların ilgisini de çekti.

Son zamanlarda UNI, 5000 ETH balinası arasında en yüksek işlem hacmine sahip ilk 10 token listesine geri döndü.

Uniswap, hem kripto topluluğundan hem de ETH balinalarından büyük ilgi görse de, işler UNI için mükemmel olmadı.

İşlem hacmi, geçtiğimiz ay boyunca token için oldukça değişkendi. Ama son zamanlarda altcoin düşüş trendinde. 1 Ağustos’tan bu yana %24,68 oranında değer kaybettiği için piyasa değeri de negatif oldu.

Ağ, yalnızca kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarmakla kalmadı, aynı zamanda balinaların ilgisini de çekti.

UNI’nin büyümesi biraz türbülansla karşı karşıya. Ancak token’ın arkasındaki topluluk her zamankinden daha güçlü.

Son zamanlarda topluluk, Uniswap vakfını oluşturmayı teklif edeceklerini duyurdu.

Uniswap Vakfı (UF), protokolün gelişmesine yardımcı olmak için protokol oluşturuculara, araştırmacılara, organizatörlere, akademisyenlere, analistlere ve diğerlerine fon sağlayacak.

Yine de tüm olumlu faktörlere rağmen, UNI fiyatlarında hâlâ kısa vadeli bir düşüş olasılığı var. Yatırımcıların bir ticarete girmeden önce dikkatli olmaları ve araştırmalarını bu değişken piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak yapmaları tavsiye edilir.

ambcrypto

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin