Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir
Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir

Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap (UNI) şu anda yükseliş trendinde konsolide oluyor. Boğalar, 20 Mart’ta fiyatı genel direncin üzerine 35.20 $’a çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bununla birlikte  alıcılar,  fiyatın 20 günlük EMA’ya (30.48 $) düşmesine bile izin vermedi.

Bu durum, boğaların her küçük düşüşte alım yaptığını gösteriyor. Boğaların 35.20 dolarlık direnci yükseltmek için bir girişimde bulunmaları muhtemel. Bunu yapmayı başarırlarsa, UNI / USD kuru 42.43 $’a ve ardından 46 $’a ulaşabilecek yükseliş trendinin bir sonraki ayağına başlayabilir.

Yukarı eğimli hareketli ortalamalar ve 64’ün üzerindeki RSI da boğalara bir avantaja işaret ediyor. Bu olumlu görüş, fiyatın tekrar 35.20 ABD dolar seviyesine gerilemesi ve 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda geçersiz hale gelecektir. Böyle bir hareket, pariteyi birkaç gün daha fiyat aralığına bağlı tutabilir.

Litecoin fiyat analizi

Litecoin (LTC) 21 Mart’ta 20 günlük EMA’nın (198,52 $) altına doğru kırıldı. Ayılar bugün satışlarına devam ettiler ve fiyatı 50 günlük SMA’nın (190.85 $) altına çekmeye çalışıyorlar.

Başarılı olurlarsa, fiyat üçgenin trend çizgisine düşebilir. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir destek. Çünkü kırılırsa, LTC / USD kuru 152.94 $’a ve ardından 120 $’a düşebilir.

Öte yandan, fiyat mevcut seviyelerden yükselirse, boğalar onu üçgenin direnç çizgisine itmeye çalışacak. Üçgenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, 246.96 $ ve ardından 300 $’lık bir yeniden testle sonuçlanabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin