Uniswap (UNI) düşüş eğiliminden kurtulabilecek mi? İşte detaylar
Uniswap (UNI) düşüş eğiliminden kurtulabilecek mi? İşte detaylar

Uniswap (UNI) düşüş eğiliminden kurtulabilecek mi? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap, fiyatı bu ay hayal edilebilecek kadar düşük seviyelere doğru gerilemeye devam ediyor. Sonuç olarak, umudunu koruyan yatırımcılar yavaş yavaş iyimserliklerini de kaybediyor.

UNI benzersiz bir şekilde düşüş eğiliminde mi?

Birçok altcoin tek haneli birkaç ayın en düşük seviyesinde olmasına rağmen, UNI fiyatı 7,49 dolara düşmesiyle 14 ayın en düşük seviyesinde olmasıyla öne çıkıyor. Son 2 hafta içinde, bu altcoin %36,86 ile en yüksek düşüşü kaydetti.

Ocak ve Şubat aylarında görülen istikrarlı satışlarla birlikte, yatırımcılar bu yıl UNI hakkında şimdiden olumsuz görüşlerini paylaşmaya başladı. Mart ortasında UNI’nin bir şekilde toplanmak için harekete geçmesi yeterli olmadı. Yatırımcılar satış moduna geri döndüler ve borsalara 2 milyondan fazla UNI gönderdiler.

Kasım ayının sonundan bu yana yatırımcılar sadece zararla işlem yapıyorlar. İşlemlerin kârlı olduğu tek gün, UNI’nin 24 saatte %12 arttığı 23 Aralık tarihine ait. O gün, 13 milyon UNI, o zamandan beri hiç görülmemiş kazanımlar kaydetti.

Bununla birlikte, bu UNI sahipleri arasında bile, en çok zarar görenler, varlıklarını UNI tüm zamanların en yüksek seviyesindeyken satın alan yatırımcılar oldu. Bu yatırımcıların tekrar bazı kazançlar ve kârlar kaydetmeleri olasılığı, bu nedenle, çok ihtimal dışı görünüyor.

Ayrıca, yazım sırasında Uniswap için Göreceli Güç Endeksi aşırı satış sinyali veriyor. Teknik olarak, bir varlığın RSI’sı bu konumdayken, genellikle aktif trendi değiştirir ve toparlanmaya çalışır.

Bununla birlikte, Uniswap tarihsel olarak bu bölgeye dokunduktan sonra birkaç hafta daha düşüş yaşadı. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatlar toparlansa da toparlanmasa da UNI, bulunduğu fiyat seviyesine dönecektir. Uniswap ve Bitcoin 0,97’lik bir korelasyon paylaştığından, kral kripto para destek olarak 40 bin doları yükseltmeye ve sağlamlaştırmaya karar verirse Bitcoin’den biraz destek alabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin