Uniswap (UNI) fiyat analizi

Uniswap (UNI) fiyat seyrindeki belirsiz sinyaller nasıl okunmalı? Analiz haber…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap Labs, risk sermayesi kolu olan Uniswap Labs Ventures’ı 12 Nisan’da başlattı. Ancak fiyat hareketleri grafiği incelendiğinde, Uniswap (UNI) karışık ve belirsiz sinyaller veriyor.

Mevcut bölge Uniswap (UNI) için destek görevi görebilir

UNI, 5 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 48,12$’a ulaştığından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket şimdiye kadar 24 Şubat’ta 7,51$’a kadar düştü. Ardından gelen sıçrama, 8,30$ alanını destek olarak doğruladı. Bu, daha önce 18 Eylül 2020’de lansman gününde direnç görevi gördüğü için ilginç bir yatay seviye. Bölgenin artık destek görevi görmesi muhtemel görülüyor.

Sıçramanın ardından UNI, tüm zamanların en yüksek seviyesinden beri devam ederek alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu, aşağı yönlü hareketin sona ermiş olabileceğinin bir işareti olarak yorumlanıyor.

Uniswap (UNI) 1TradingView’in grafiği.

 Fiyat grafiğinde karışık gösterge okumaları

Günlük zaman diliminde UNI için teknik göstergeler karışık bir görünüm sergiliyor. Boğa tarafında, hem RSI hem de MACD yükseliş farklılıkları üretti. Bu ayrılıklar, direnç çizgisinden kopuştan önce geldi. Ayı tarafında, hem RSI hem de MACD düşüyor. Ayrıca, birincisi 50’nin altında ve ikincisi ise negatif görünümde. Bunlar piyasa yorumcuları açısından düşüş eğiliminin işaretleri olarak kabul edilmekte.

Uniswap (UNI) 2

TradingView’in grafiği.

 Uniswap (UNI) dalga sayısı analizi

En olası uzun vadeli sayım, UNI’nin yukarıda belirtilen tüm zamanların en yüksek fiyatından ölçüm yaparken beyazla gösterilen A-B-C düzeltici yapısına saplandığını gösteriyor. Grafikte alt dalga sayısı siyahla gösterilirken, bu da C dalgasının bir bitiş köşegenine evrildiğini gösterir.

Uniswap (UNI) 3TradingView’in grafiği.

Cryptocurrency tüccarı @JacobEmmerton, Uniswap (UNI) nin kısa vadeli bir düz koşuyla düzeltmeyi tamamlayabileceğini belirtti.

Uniswap (UNI) 4

Kaynak: twitter.com

En büyük ihtimal düz ilerleyen bir düzeltme

Yükselme tarafındaki en büyük ihtimal Uniswap (UNI) nin düz bir düzeltmede olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, fiyatın zaten bir A-B-C düzeltmesini (kırmızı) tamamlamış olması ve şimdi aşağı yönlü olması da mümkün olarak değerlendiriliyor. Bunun, daha önce ana hatları çizilen potansiyel uzun vadeli sayıma daha uygun olduğu görülüyor.

Sonuç olarak hem teknik göstergelerden hem de fiyat hareketinden gelen karışık okumalar nedeniyle, trendin yönü güvenle belirlenemiyor.

Uniswap (UNI) 5TradingView’in grafiği.

beincrypto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin