Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı
Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı

Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap için TVL (platformda kilitli net değer) şu anda 5 milyar doların üzerinde ve yerel UNI tokenlerinin değeri artmaya devam ederken günden güne yüzde 5 büyüme görüyor. Uniswap’ın UNI tokeni şu anda piyasa değeri açısından ilk 10 kripto para birimi arasında bulunuyor.

Şu anda Uniswap, günlük aktif cüzdanlar açısından PancapeSwap’in hemen üzerinde, 51.9k – 48.3k. Bununla birlikte, 24 saatlik hacim açısından Uniswap, rakibi Binance Akıllı Zincir (BSC)’inde önünde yer alıyor. Son 24 saatte 1.1 milyar dolardan fazla hacim merkezi olmayan borsadan geçerken, PancakeSwap bunun yaklaşık yüzde 30’unu gerçekleştirdi.

UNI ve diğer tokenlerin değerinin artmasıyla, TVL’nin de artmaya devam etmesi normal bir durum. 1 Ocak’ta TVL’de 2,2 milyar dolar vardı, bu da TVL’nin neredeyse % 150 arttığı anlamına geliyor. Ayrıca token fiyatlarındaki dalgalanmayı ortadan kaldıran düzeltilmiş TVL, son iki ayda % 100’ün üzerinde büyüme gösteriyor.

17,5 milyar dolarlık piyasa değerlemesi ile UNI, Litecoin ve Bitcoin Cash gibi eski kripto para birimlerinden daha iyi performans gösteriyor. Bu arada UNI,Piyasa değeri 21.9 milyar dolar olan XRP’ye yaklaşıyor.

Uniswap’te aktif olanlar, tüm likidite havuzu aktivitelerini ve token varlıklarını DappRadar Portföy İzleyicisinde görebilirler. İzleyici, portföyünüzdeki tüm DeFi ve NFT projeleri hakkında fikir edinmenize ve genel bir bakış sağlamanıza yardımcı olur.

UNI nedir?

UNI, Eylül 2020’de yenilikçi bir geriye dönük airdrop aracılığıyla tanıtılan Uniswap için yönetim tokeni olarak çalışıyor. Token başına 3,44 $ fiyatla piyasaya sürüldü ve yılın başından bu yana token değerlemesi % 600 arttı.

Uniswap kullanıcıları, merkezi bir değişim platformuna ihtiyaç duymadan token alışverişi yapabilirler. Tüccarlar, akıllı sözleşmelerle etkileşime girerek tokenleri anında takas edebilir. Uniswap, DeFi’de bir amiral gemisi ürünü haline geldi ve şu anda günde 35 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Bunun rakamsal boyutu ise TVL’ye 5 milyar dolardan fazla olarak yansıyor.

dappradar


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin