Uniswap Labs, yeni fon turunda: UNI fiyatında son durum!

Uniswap Labs, yeni fon turunda: UNI fiyatında son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan kripto borsası Uniswap yeni bir finansman turu başlattı. Finansman turunu bizzat Uniswap Labs şirketi yürütüyor. Fon toplama turunda 1 milyar dolar değerleme ile 100-200 milyon dolar hedefleniyor. 

Polychain ve Singapur’un devlet fonları da dahil olmak üzere birçok yatırımcı, Uniswap’ın bağış toplama turuna ilgi gösterdi. Duyurudan sonra, UNI fiyatı birkaç saat içinde artış yaşadı.

Uniswap Labs, bir sonraki turda 100-200 Milyon dolar artırmayı hedefliyor

Yabancı kaynaklardan gelen kaynaklardan gelen habere göre, Uniswap Labs, teklifleri artırmak için yolun henüz başında. Ekip şimdi fon turunun ilk aşamasında. 

Önemli bir gfon katılımı için devlet fonlarının da devrede olduğu bildirildi. Diğer yatırımcılar, bağış toplama turuna kadar isimsiz kalmalarını talep etti.

Ayrıca, plan henüz başlangıç aşamasında olduğu için anlaşmanın şartları değişiklik gösterebilir. Uniswap, bağış toplamayla ilgili ayrıntıları ise henüz açıklamadı. Uniswap Labs COO’su Mary-Catherine Lader bir röportajda şunları söyledi:

“Misyonumuz evrensel mülkiyetin ve değiş tokuşun kilidini açmaktır. Değer takas etme yeteneğini yerleştirebilir. İnsanların topluluğa katılmasını ve projenizle, şirketiniz veya kuruluşunuzla değer alışverişinde bulunmalarını sağlayabilirseniz, bu daha fazla insanın mülkiyete dahil olmasına izin vermenin güçlü bir yoludur.” 

UNI fiyatı yükseldi

Fon toplama haberinin hemen ardından yerel tokeni olan UNI fiyatı sıçradı. Anlık yüzde 5’i geçen bir fiyatlama gördü. 

Fiyatlamanın ardından bir miktar geri çekildi. Uniswap’ın bağış toplama duyurusunun yatırımcılara ulaşmasının ardından %5’in üzerine çıktı. UNI fiyatı hafif bir geri çekilmeden önce 6.76$’a yükseldi. Fiyat şu anda yaklaşık %3 artışla 6.4 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin