Uniswap Labs Logo

Uniswap Labs UNI için önemli büyüme sinyali

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap Labs’ın kripto para birimi UNI Nisan sonuna kadar önemli bir ralli oluşumunun sinyallerini veriyor. Ayrıntılar analizde…

Uniswap ve UNI nedir?

Uniswap UNI/USD, kullanıcıların temelde kripto para birimleri üzerinden ticaret yapmalarını sağlayan merkezi olmayan bir borsadır . UNI is, Uniswap platformu tarafından sürekli olarak kullanılan yerel kripto para birimidir ve herkese bu sayede UNI kazanma fırsatı verilir.

Büyüme için bir katalizör oluşumu

Uniswap’ın (UNI) 2 Mart’ta yeni bir arayüz aracılığıyla Ukrayna kripto bağışlarına yardımcı olmuştu. Uniswap’ı yaratan şirket, özellikle Uniswap Labs, Web 3’teki projelere yatırım yapmak için bir girişim kanadı başlattı.

Bu bilgi, 11 Nisan 2022’de yayınlanan ve Uniswap Labs’ın amacının evrensel mülkiyeti ve herkes için değişim olduğunu iddia ettiği resmi bir duyurudan geldi.

Uniswap Labs Ventures neyi amaçlıyor?

Uniswap Labs Ventures girişiminin temel amacı, altyapıdan geliştirici araçlarına ve tüketiciye yönelik uygulamalara kadar Web3 yığınının farklı aşamalarında ve seviyelerinde ekiplere yatırım yapılması. Ayrıca, uzun vadeli inşa etme, topluluklarla açık işbirliği ve kullanıcılara önem verme gibi değerleriyle yakından uyumlu projelere yatırım yapmayı planlıyorlar.

Uniswap Labs grafik

Bunun UNI tokeni için ne tür bir değer noktasını temsil ettiği konusunda daha iyi bir bakış açısı elde edebilmemiz için, tokenin önceki ay boyunca sergilediği performansın yanı sıra tüm zamanların en yüksek değer noktasını gözden geçireceğiz.

Bunu akılda tutarak, bir önceki ay boyunca sergilenen tokenin performansına baktığımızda, Uniswap (UNI), 15 Mart’ta 8,19 $ değerinde en düşük değere sahipti.

Nisan sonuna kadar 13$ hedefi

En yüksek noktası, tokenin 12.32 $ değerine ulaştığı 31 Mart’taydı. Bu, 4,13 $ değerinde veya %50 oranında bir artışa işaret ediyor. Tüm bunlar dikkate alındığında, UNI tokeninin değerinin Nisan 2022’nin sonuna kadar 13$’a yükselmesini bekleyebiliriz.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin