Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri
Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri

Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap, 7 Mart’tan bu yana 4 saatlik grafikte 30 $ civarında kilit bir destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Bu kritik noktanın bir başka başarılı savunması ve UNI, önünde neredeyse hiçbir dirençle karşılaşmadığı için hızlı bir şekilde büyük bir toparlanma görebildi.

UNI fiyatı bu seviyenin üzerine çıkmalı

4 saatlik grafikte Uniswap, geçen hafta fiyatı birkaç kez tutan 30 dolarlık güçlü bir destek trend çizgisi oluşturdu. Ek olarak, TD Sıralı göstergesi kısa süre önce kırmızı bir “8” mum çubuğu sundu ve bunu genellikle bir satın alma sinyali takip eder.

uni price

Kilit destek seviyesinin bir başka başarılı savunması, Uniswap fiyatını yaklaşık 34 $ ‘lık son zirveye doğru itmelidir. In/Out of the Money Around Price (IOMAP) grafiği, UNI boğalarının ileride düşük dirençle karşı karşıya olduğunu da gösteriyor.

uni price

En önemli direnç alanı, Uniswap fiyatının 34 $ ‘a yükselmeye devam etmeden önce kısa bir süre duraklayabileceği 31.8 $ ile 32.4 $ arasındadır. Ek olarak, büyük sahiplerin geçen hafta çok sayıda UNI token biriktirdiği görülüyor.

uni price

10 Mart’tan bu yana, 10.000 ila 100.000 UNI’ye sahip olanların sayısı 56 arttı. Benzer şekilde, 100.000 ila 1.000.000 tokenli balina sayısı 10 arttı. Bu, yükseliş görünümüne daha da fazla güven katıyor.

Yaklaşan toparlanmayı geçersiz kılmak için ayıların Uniswap fiyatını 4 saatlik bir mum çubuğu kapanışıyla 30 doların altına çekmesi gerekecek. Bununla birlikte, IOMAP grafiği hala 29 ila 27,2 dolar arasında çok fazla destek gösteriyor, bu da ayıların Uniswap’i 30 doların altında bir kırılma ile 27,2 dolara düşürebileceği anlamına geliyor, ancak muhtemelen daha fazla değil.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin