Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Uniswap, EOS, BitTorrent Token Fiyat Analizi: 13 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap grafiği bir dereceye kadar belirsizlik gösterdi ve alıcıların kısa vadede fiyatları 31.87 $ desteğinin üzerinde tutup tutamayacağı belirsiz. EOS, düşüş eğilimini gösterdi ancak 3,12 $ desteğine doğru düşüş, traderlar için bazı alım fırsatları sunabilir. Son olarak, BTT’nin mevcut kanalından kopması için daha güçlü hacime ihtiyaç var.

Uniswap (UNI)

Uniswap, yazı yazılırken yeşil bölgede işlem görse de, göstergeler kısa vadeli yörüngesi hakkında karışık sinyaller verdi. Bir tarafta UNI, yükseliş hissinin ardından 31.87 $ seviyesini yeniden ele geçirdi. MACD çizgisi Sinyal çizgisinin üstünden geçti ve söz konusu duyguyu vurguladı. Öte yandan, ADX 20’nin altına düştü ve grafikler henüz aynı şeyi yansıtmasa da yükseliş trendinin hız kaybettiğini öne sürdü.

24 saatlik ticaret hacimleri de ihmal edilebilir düzeydeydi. Sonraki birkaç seans, her iki tarafın da kontrol için savaştığını ve pazardaki hakimiyetini iddia ettiğini görebilirdi. Boğalar mevcut seviyeyi sürdürürse, ATH’ye doğru bir yükseliş uzak bir olasılık değil.

EOS

Piyasadaki düşüş devam ederken EOS, 20-SMA (mavi), 50-SMA (sarı) ve hatta daha uzun vadeli 200-SMA’nın (yeşil) altına düştü. Geçtiğimiz 30 gündeki kayıplar, Şubat sonundaki daha geniş piyasa gerilemesi nedeniyle EOS bir iyileşme sağlayamadığı için yaklaşık % 17’ye ulaştı.

OBV, satın alma baskısının, listelerde yükselişe dönüşü geri püskürtmek için yetersiz olduğunu gösterdi. Müthiş Osilatör, momentumun satış tarafına dayandığını belirtti. Basın süresi desteğinin altında bir hareket, fiyatın bir sonraki savunma hattına doğru 3,12 $ ‘dan düşüşünü görebilir. Artı tarafta, daha düşük bir seviye, uzun vadeli yatırımcılar için iskontolu bir fiyat sunabilir.

BitTorrent (BTT)

Bollinger Bantlarına göre BitTorrent Token piyasasında oynaklık artıyor ve ticaret hacimleri de arttı. MACD’nin histogramı düşüş momentumunda bir düşüş olduğunu belirtirken, hızlı hareket eden hat sinyal hattında bir miktar zemin kazandı. Bunlar umut verici göstergeler olsa da, BTT’nin son beş gün içinde güçlü fiyat dalgalanmaları görülen bir alan olan mevcut kanalından uzaklaşmak için daha fazla ipucu gerekiyor.

Yukarı doğru bir kırılma beklenenden daha erken gerçekleşirse, boğalar muhtemelen fiyatı 0,0019 $ direncine doğru götürecektir. Tersine, mevcut desteğin altına bir düşüş, BTT’nin bir sonraki engeli 0,0010 $ ‘dan aştığını görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin