Uniswap Labs, yeni fon turunda: UNI fiyatında son durum!

Uniswap coin fiyat, düzeltme ile ralli gidişatına yön verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Değişken piyasanın içinde Uniswap coin fiyat olarak daha iyimser görülebiliyor. Altcoin’in son 24 saat içindeki fiyatına baktığımızda rakiplerine nazaran pozitif kaldığını söyleyebiliriz. Hafta sonuna az bir zaman kalmasına karşın Bitcoin’in hareketlerine bağlı olarak UNI gidişatına yön verebilir.

UNI, ilk 20 içinde Polkadot ile birlikte dikkat çeken ve yükselenler arasında başı çekiyor. İlk 100 içinde de belli varlıklar haricinde kırmızı yaktığını söylemek lazım. Diğer yandan Uniswap coin fiyat belli bir bölgedeki düzeltme rallisiyle yeniden yükseliş gösterebilir.

Uniswap coin fiyat: Düzeltme ortasında ilerleme yakında görülüyor mu?

Bugün UNI/USDT paritesi 6.45-6.70$’dan işlem görüyor. Bu da %5’lik bir kazanç anlamına geliyor. 6.65 dolarlık ani dirençten yükseliş kırılması, UNI için bir toparlanma fırsatı sunuyor. Ancak hacim aktivitesi nispeten düşük kalması yükselişi baltalıyor gibi.

Kripto piyasası hala belirsiz olsa da, UNI fiyatı son beş gün içinde %14 arttı. Dirençten yükseliş kırılması, geçmiş düzeltme rallisinin sonu için erken bir sinyal verecektir.

UNI için olası senaryolar

Koparma rallisi fiyatları %22 artırabilir ve 8 dolarlık direncini zorlayabilir. Bu nedenle, Uniswap coin fiyat, 8 doların altına düşene kadar, geri çekilme rallisinin devam etme şansı bulunuyor. Bununla birlikte, fiyatlar bu direnci delerse, kripto para alıcıları önceki yükselişi (10$) aşmaya çalışabilirler.

Uniswap 1 Haftalık Görünüm
Uniswap 1 Haftalık Görünüm

Aksi taktirde yükseliş gelmezse satışlar çoğalabilir. Ayılar aktif kaldığı zaman destek bölgelerinin gelmesi zor olmayacaktır. Aşağı yönlü kırılımda 5,75 ve 4,8 dolar dikkate alınması gereken seviyeler.

Genel Uniswap değeri
Genel Uniswap değeri

Teknik göstergeler

  • Bollinger bandı: Göstergenin orta çizgisi, düşüş trendi sırasında güçlü bir dinamik direnç görevi gösterdi. Bu yüzden, Uniswap coin fiyatı, orta hattın şu anda dalgalandığı 7 dolarda mücadele edebilir.
  • EMA’lar: 7 dolarda hareket eden önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), belirli bir seviyede birden fazla direnç sunarak yukarıda belirtilen aynı nedeni destekliyor.
  • Direnç seviyeleri – 8$ ve 10$
  • Destek seviyeleri – 6,55$ ve 5,75$
UNI:TL Paritesi
UNI/TL Paritesi

1 Uniswap kaç TL?

UNI/TRY paritesi anlık olarak yüzde 5’in üzerde değer kazanmış durumda. Bu değer kazanmasıyla beraber 117 TL’nin üstünde alıcı ve satıcı buluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin