Uniswap bu seviyeyi korursa yeni bir ralli başlatabilir! Teknik analiz
Uniswap bu seviyeyi korursa yeni bir ralli başlatabilir! Teknik analiz

Uniswap bu seviyeyi korursa yeni bir ralli başlatabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap fiyatı, 5,7 dolarlık direnç seviyesini kırdı ve yukarı yönlü hareketini başlattı; altcoin alıcıları simetrik üçgen modelinde bir boğa döngüsünü başlatabilir. Bununla birlikte, fiyat hareketi bu modelde kalana kadar altcoin yatay seyredecektir.

Uniswap fiyat analizinden önemli noktalar:

  • UNI fiyatının 6,75 dolardan kırılması, daha fazla büyüme potansiyeline işaret ediyor.
  • 6,7 doların üzerindeki daha yüksek fiyat reddetme mumları, yatırımcıların uzun vadeli yatırım yapmadan önce beklemeleri gerektiğini gösteriyor.
  • Uniswap tokenindeki 24 saatlik işlem hacmi, %6’lık bir zararla 136 milyon dolardır.

Uniswap Price Chart

Uniswap fiyatlarındaki genel daralma eğilimi, günlük grafikte sağlam bir direnç ve destek trend çizgisi ile simetrik bir üçgen deseni oluşturuyor. Şu anda fiyat hareketi, günlük EMA’ların (20, 50 ve 100) üzerine çıkarak destek trend çizgisinden bir toparlanma rallisi gösteriyor.

Boğa döngüsü, üç hafta içinde %30’luk bir sıçrama oluşturuyor ve 6,8 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkıyor.

Ek olarak, sürdürülebilir bir ticaret hacmi, son dört gündeki yükseliş mumlarının serisini destekleyerek başarılı bir boğa koşusu olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Satın alma baskısı devam ederse, Uniswap fiyatları direnç trend çizgisine yakın 200 günlük EMA’nın genel direncine çarpacak. Bu nedenle, fiyat hareketi analizi, potansiyel %20’lik bir sıçrama ile bir satın alma fırsatı sunuyor.

Aksine, satış baskısı artarsa, Uniswap piyasa fiyatı, destek trend çizgisini test etmek için düzeltmeyi uzatacaktır. Böyle bir durumda, altcoin tekrardan 5,7 doların altını ziyaret edebilir.

Teknik gösterge

EMA’lar: Geri kazanılan EMA’lar (20 ve 50), alıcılara kırılan 6,75 dolarlık direncin üzerinde kalmaları için ekstra bir avantaj sağlıyor. Ayrıca, 20 ve 50 günlük EMA’lardan bir yükseliş geçişi, satın alma momentumunu hızlandırabilir.

RSI göstergesi: Günlük RSI eğiminde keskin bir büyüme, piyasa duyarlılığının yükseliş teorisini desteklediğini gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 7,6 dolar ve 9,6 dolar

Destek seviyeleri: 5,68 dolar ve 6,75 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin