Uniswap ayıları hakimiyeti ele aldı! Göstergeler aşağı yönü işaret ediyor!
Uniswap ayıları hakimiyeti ele aldı! Göstergeler aşağı yönü işaret ediyor!

Uniswap ayıları hakimiyeti ele aldı! Göstergeler aşağı yönü işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap fiyat analizi, bugün fiyat seviyesinde bir düşüş gözlemlendiğinden daha fazla olumsuz harekete işaret ediyor. Boğalar daha önce aktif olduğundan ve son iki gündür bir yükseliş trendi takip ettiğinden, kripto çifti bu süre zarfında önemli bir değer kazandı, ancak bugün ayılar yeniden hakimiyeti ele geçirdi.

Ayılar, son birkaç saattir devam eden düşüş eğilimini sürdürmek için fiyatı mevcut seviyesinin daha da altında indirmek konusunda kararlı görünüyor.

UNI/USD 1 günlük fiyat tablosu: Ayılar geri döndü

Uniswap fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, kısa bir süre sonra tekrar ivme kazanan ayılar lehine dönüyor. Fiyat, 6,22 dolar seviyesinden reddedildikten sonra hızla 5,52 dolara düştü.

image 198

Bu arada, 1 günlük grafikteki hareketli ortalama (MA) değeri, fiyat seviyesinin altında 53,10 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ayrıca, SMA 20 eğrisi, düşüş işareti olarak da alınabilecek SMA 50 eğrisinin çok altında hareket ediyor. Kısa vadeli trend çizgisi hâlâ aşağı doğru gittiği için, kripto para fiyatı işlevine iyi destek sağladı.

Bollinger bantları göstergesi, yüksek oynaklık gösteriyor, çünkü gösterge grafiklerde daha fazla alanı kapsıyor ve üst bandı 7,99$, alt bandı ise 5,28$ değerini gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) endeksi de aşırı alım seviyesinin üzerine çıktığı ve 53.10’da sabitlendiği için büyük bir sıçrama gözlemlendi.

Uniswap fiyat analizi: En son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Uniswap fiyat analizi, düşüş momentumunun fiyat değerinde anlık bir düşüşle sonuçlandığını gösteriyor. Bugünkü işlem seansının ilk dört saatinde fiyat 5,52$’a düştü, ancak 4 saatlik grafikteki son mum çubuğu yeşil olduğu için fiyat şu anda tekrar arttığından destek yeniden ortaya çıktı.

Piyasa hissiyatı tekrar negatife dönerse, düşüş momentumu geri gelebilir ve önümüzdeki saatlerde yoğunlaşabilir. Ayrıca 4 saatlik fiyat grafiğindeki Bollinger bantları göstergesi kripto para birimi için artan oynaklığa işaret ediyor.

image 199

Hareketli ortalama (MA), dün SMA50’yi geçtikten sonra 5,77 dolardan fiyat seviyesinin altında işlem görüyor. Devam eden satın alma eğilimi nedeniyle RSI puanı da artıyor ve 42.22 endeksine ulaştı. Bununla birlikte, sekiz saat boyunca sürekli olarak RSI’da dik bir düşüş gözlemlendi.

Uniswap fiyat analizi sonucu

Uniswap fiyat analizi, alıcılara kıyasla daha fazla satıcının piyasaya girmesiyle fiyat seviyelerinin 5,52$’a düştüğünü gösteriyor. Boğalar olumlu bir ivme yakalayabilirse, fiyatın 6,22 dolarlık direnci geçme şansı bulunuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin