Uniswap analizi

Uniswap analizi: UNI fiyatı, boğaların piyasaya hakim olmasıyla yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğaların ilerleme kaydetmesiyle trend tekrar değiştiği için Uniswap analizi bugün için yükseliş gösteriyor. Kripto para, 28 ve 29 Aralık’ta iki gün boyunca bir satış gözlemlendikten sonra 17 dolar seviyesinde destek buldu. UNI, değeri sürekli olarak yükseldiğinden ve fiyat 17.11 dolardan mevcut fiyat seviyesi 18 dolara çıktığından trend çizgisi dünden beri tekrar yükseliyor, şu anda UNI’nin 18,2 ve 18,4 dolar dirençleriyle karşı karşıya kalması nedeniyle içinde bulunduğu bir düzeltmenin ardından bugünün ilerleyen saatlerinde fiyatta daha fazla yükselme bekleniyor.

1 günlük grafik

1 günlük Uniswap analizi, kripto çifti sabah 18,2 ila 17,7 dolar aralığında işlem görüyordu. UNI/USD yazı yazılırken 18,56’dan işlem görüyor. UNI, trend dün de yukarı yönlü olduğu için son 24 saatte değerde yüzde 8,46 artış kaydetti. Kısa vadeli eğilim çizgisi de yukarıya doğru olduğu için geçen haftaya göre fiyat değerinde yüzde 2,09’luk bir artış bildirdi. Ancak bugün işlem hacmi yüzde 28,71 düştü.

Uniswap price analysis: UNI to retest resistance at $18.42 as bulls dominate the market 1

Bollinger bantları sapma gösterdiğinden UNI için oynaklık yüksektir. Üst bant, UNI fiyatı için direnç seviyesini temsil eden 19.6dolara yükseldi ve alt bant ise 13.2 dolarda. Göstergenin ana ortalaması, kripto para için destek seviyesini temsil eden 16.4 dolar işaretinde bulunuyor.

Fiyat, 18 dolarda bulunan hareketli ortalamanın (MA) üzerinde işlem görüyor. Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin merkez çizgisinin üzerinde yukarı doğru bir eğri üzerindedir. Göstergenin yukarı doğru eğrisi, 52 endeksinde işlem gördüğü için piyasadaki satın alma faaliyetini gösterir.

4 saatlik grafik

4 saatlik Uniswap analizi, boğalar bugünkü seansın başlangıç saatlerinde iyi ilerleme kaydettiği için fiyat değerinde bir artış gösteriyor, ancak fiyat 18,2 dolara ulaştığında satış baskısı geldi ve kripto para şu anda düzeltme altında.

Uniswap price analysis: UNI to retest resistance at $18.42 as bulls dominate the market 2

Fiyat, üst bant ile göstergenin ana ortalamasının arasında işlem gördüğünden, oynaklık göstergesi  yakınlaşma belirtileri gösteriyor; bu, 19.2 dolarda UNI için direnci temsil ediyor ve 18 dolarda ortalama, desteği temsil ediyor. 4 saatlik grafikteki RSI, satış baskısı geldikçe trendin tersine dönmesi nedeniyle yatay bir eğride işlem görüyor. Gösterge, tarafsız bölgenin üst yarısında 53 endeksinde işlem görüyor.

Uniswap analizi: Sonuç

Uniswap analizi sabah erken saatlere kadar yükselişteydi, Ancak satış baskısı fiyatı biraz düşürdü. Genel olarak UNI birkaç saat düzeltme yaptı ve şimdi daha yukarılara gitmeye hazırlanıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin