Uniswap Labs, yeni fon turunda: UNI fiyatında son durum!

Uniswap analizi: Kripto para birimi keskin bir fiyat düzeltmesi yapacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap Salı günü bir haftanın en düşük seviyesine geriledi. Çünkü kripto piyasası bugünkü seansta çoğunlukla kırmızıda kaldı. Yarın Amerika’dan gelecek olan enflasyon verileri öncesinde piyasa hareketlendi. Ayrıca bitcoin’in daha fazla direnç üstü kalamaması geri çekilmeyi tetikledi.

Kripto piyasalarındaki son kırmızı dalga, birkaç yüksek profilli tokenin birkaç ayın en yüksek seviyelerine yükselmesinden günler sonra geldi. 

Uniswap analizi, tokenin üç ayın en yüksek seviyesinin üzerinde işlem görmesinden on gün sonra Salı günü bir haftanın en düşük seviyesine geriledi. UNI/USD paritesi, 28 Temmuz Pazartesi günü 9,84$’ı gördükten sonra bugün erken saatlerde 8,37$’a düştü.

Bu düşüş, UNI’nin hafta sonu 9,30 dolarlık direnç noktasından çıkamamasının ardından gelen son fiyat belirsizliğini artırdığını gösteriyor.

Uniswap analizi: Düzeltme kapıda mı?

18 Haziran’da UNI/USDT 3.36$’dan sıçradı ve yeni bir toparlanma rallisi başlattı. Yükselen bir trend çizgisinin ardından, bu boğa koşusu %188 artarak 9,74 dolarlık rekor seviyeye ulaştı. Bununla birlikte, son düzeltme sonrası ralli, uygun yüksek salınımı kırmada başarısız oldu.

Uniwasp analizi ile ilgili alıcılar, son iki hafta içinde 9.3 doları aşmak için mücadele etti. Bu seviyedeki çoklu yüksek fiyat reddetme mumu, kısa vadeli trader’lar elde edilen kar rezervasyonunu yansıtıyor.

Uniswap analizi düşüşü tetikliyor

UNI fiyatı son iki günde %12 düşerek çift tepe formasyonunun oluşumunu ortaya çıkardı. Desen etkisi altında altcoin, 7.82 dolarlık boyun çizgisi desteğini yeniden test etmek için %5 daha düşebilir.

Uniswap analizi; 7.82$ ile birlikte, beklenen düşüş, yükselen trend çizgisine aynı seviyede vurabilir. Bu da alıcılar için izdiham desteği oluşturabilir. UNI alıcıları bu birleşik desteği sürdürürse, kripto para fiyatı %13 daha yükseğe dönebilir.

Aksine, yatırımcılar düşüş modelini takip ederse ve önceki düşük dalgalanma desteği olan 7.82$’dan ve uzun süredir devam eden destek trend çizgisinden ayrılırsa, altcoin fiyatı önemli bir düzeltmeye tanık olabilir. Potansiyel düşüş, altcoini %15 daha düşük düşürerek 5.81$ desteğine ulaşabilir.

Teknik gösterge

  • Direnç seviyeleri – 9,3$ ve 10$
  • Destek seviyeleri 7.82 dolar ve 6.62 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin